Hrvatski brend younghearts.co

Hrvatski brend younghearts.co

younghearts

Sinoć je u prostoru trgovine #Petrinjska7 održano predstavljanje hrvatskog brenda younghearts.co te otvorenje ekskluzivnog webshop-a. Younghearts.co je brend koji predstavlja okosnicu hrvatskog dizajna i stila – glavna misao vodilja ovog mladenačkog street style brenda je „everywear fashion“, što se odnosi na sposobnost ovih dizajnerskih komada da se prilagode svim prigodama i godišnjim dobima.

younghearts

Ali Mirza i Amila su brat i sestra koji stoje iza brenda younghearts.co, kojim na novi i inovativan način nastavljaju obiteljski tradiciju u modnoj industriji, započetu od strane njihovih roditelja. Brend je inspiriran Zagrebom i njegovom urbanom i ležernom modom, a komadi su osmišljeni kako bi odgovarali izlascima u svim prilikama. Ne proizvode se sezonski modeli, već komadi koji su nosivi tijekom cijele godine, u skali veličina od S do XXL. Pri izradi odjeće koriste se najkvalitetniji materijali, a iznimna pažnja polaže se na zaštitu okoliša koristeći eko i prirodne materijale, koji su istovremeno lagani za održavanje i veoma trajni.

younghearts

Cjelokupna proizvodnja odvija u Hrvatskoj. Smatraju da je to najbolji način da u najkraćem mogućem roku reagiraju na najnovije trendove, istovremeno stvarajući odjevne komade koji zadovoljavaju potrebe njihovih kupaca i na taj način pridonose oživljavanju proizvodnje u hrvatskoj tekstilnoj industriji. Svoj omiljeni komad hrvatskog dizajna možete pronaći u dućanu #Petrinjska7 na istoimenoj adresi u Zagrebu ili putem webshop-a www.younghearts.co.

Učitati još
Zatvori