Hrvatski brend Larie predstavio novu kolekciju vjenčanica
Hrvatski brend Larie predstavio novu kolekciju vjenčanica

Hrvatski brend Larie predstavio novu
kolekciju vjenčanica

Najvažniji dan u životu svake žene je vjenčanje pa je za taj poseban i jedinstven dan dizajnerica Marina Matić ispred brenda LARIE pripremila ženstvene, chic, a ujedno i vrlo elegantne vjenčanice koje će sigurno ostaviti trag.

Odabir vjenčanice uvijek pobuđuje razne emocije stoga je kolekcija vjenčanica “Chic bajka” kreirana za sve odvažne buduće mladenke koje žele izgledati drugačije i biti zapamćene.

Ručno izvezene vjenčanice s hrvatskim potpisom

Naglašena silueta sirena kroja koja prati liniju tijela, čipka, perle, cvjetovi, cirkoni i poludrago kamenje samo su dio detalja ove kolekcije.

Svaka vjenčanica iz LARIE radionice je ručno izrađena, ručno vezenih perlica i poludragog kamenja, a za jednu je potrebno čak 336 sati predanog rada. Osim sirena kroja tu je i A kroj gdje til naglašava svu raskoš. Za neke haljine je potrošeno 30-50 metara tila i čipke. Prorez daje efekt zavodljivosti za odvažnije mladenke, dok je perje već nekoliko sezona nazaobilazan detalj za chic vjenčanice. Naglašena ramena uvijek ističuženstvenost i profinjenost.  Za naglašavanje i isticanje oblina odabir su vjenčanice s korzetima koje su posebno ženstvene.

Kao stvorene za bajkovita zimska vjenčanja

Kroz svaki model LARIE je ostavila svoj prepoznatljiv trag i sve vjenčanice izrađuju se po mjeri i preferenciji klijentice. Zimska chic bajka i vjenčanje iz snova može početi sa LARIE vjenčanicama koje slave ljepotu žene u svakom smislu.

Kampanja je snimana u Etnografskom muzeju, fotografije potpisuje John Pavliš, za make-up je zaslužna Dijana Sajko, a svečane i glamurozne frizure potpisuju Tanja Kustović.

LARIE kreacije uskoro će biti dostupne i preko WEB SHOP-a, a početkom 2023. godine planira se i otvorenje trgovine u Zagrebu.

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori