Još uvijek nosimo “hoop” naušnice

Još uvijek nosimo
“hoop” naušnice

U posljednjih nekoliko godina, jednostavnost minimalizma je zavladala svijetom nakita i osvojila modnu scenu. Od sitnih naušnica i tankog prstenja do decentnih privjesaka na delikatnom lančiću, minimalistički komadi svojoj su jednostavnošću i svestranošću osvojili svaki stil i outfit. Nakon nekoliko sezona minimalizma, početak godine vratio nas je dramatičnim komadima nakita. Kolekcijama modnih brendova za proljeće i ljeto su dominirale statement naušnice među kojima su se kao najpopularnije istaknule hoop naušnice.

HOOP NAUŠNICE: SAVRŠENI ZAČIN ZA JESENSKE KOMBINACIJE

Nakon što su odigrale ulogu savršenog dodatak unutar proljetnih i ljetnih kombinacija, hoop naušnice osvojit će i naš jesenski stil. Iako se još uvijek nismo spremni odreći svojih omiljenih decentnih komada nakita, u novoj sezoni kolekciji nakita dodat ćemo i dramatične, ali i svestrane hoop naušnice u njihovom novom izdanju. Nakon klasičnih hoop naušnica različitih debljina i veličina, nova sezona donosi im novi, neočekivani dizajn kojem će rijetki odoljeti.

Od nizova isprepletenih ringova do onih ukrašenih različitim detaljima ili bojama, hoop naušnice nikad nisu izgledale bolje. Kako ih nositi ove sezone? Iako će se jednostavnost hoop naušnica lako uklopiti u baš svaki stil i outfit, nova sezona njihov savršeni spoj pronaći će u mekom pletivu, elegantnoj crnoj dolčeviti i romantičnim košuljama u kombinaciji s kojima će stvarati trendi look inspiriran boemskim sedamdesetim godinama.

Izbor najboljih hoop naušnica donosimo vam u nastavku.

Mango

Mango

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Rani & Co.

Rani & Co.

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Zara

Zara

Zara

Zara

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Rani & Co., Topshop, Zara

Učitati još
Zatvori