Najpopularniji teddy kaput dolazi iz H&M-a

Najpopularniji teddy kaput
dolazi iz H&M-a

Iza #mydaymyjacket krije se zanimljivi projekt švedskog high street brenda H&M koji ističe najbolje modele onih nezaobilaznih komada u svakoj zimskog garderobi, tople jakne i kaputa. Iza popularnog hashtaga su se u posljednjih nekoliko tjedana skupile odlične street style kombinacije koje i sami želimo nositi i nekoliko odličnih modela toplih jakni i kaputa iz aktualne H&M kolekcije.

Među najpopularnijim modelima svoje su mjesto pronašli teddy kaputi. Spoj zanimljive teksture, trendi izgleda i toplog materijala stvorili su savršeni model za novu sezonu, za odlične svakodnevne kombinacije i za one najhladnije dane kojima se polako približavamo.

NAJPOŽELJNIJI KAPUT IZ H&M KOLEKCIJE

Posljednjih nekoliko hladnih sezona donijelo je veliki povratak teddy kaputa. Nakon smeđih tonova kojima smo se priklonili prošle godine, nova sezona topli model ukrasila je novim krojevima i naglasak stavila na svjetlije bež tonove. Među najpopularnijim modelima u prvim zimskim kombinacijama Insta djevojaka istaknuli su odlični H&M modeli.

Od tople teddy jakne u avijatičarskom stilu koja toplom materijalu donosi strukturu i cool izgled do dugog kaputa koji zanimljivu i upečatljivu teksturu spaja s jednostavnim linijama i stvara savršenu ravnotežu između ležernog, trendi i klasičnog, u aktualnoj H&M kolekciji lako ćete pronaći svoj savršeni model teddy kaputa za novu sezonu.

Osim što su istaknule odlične modele teddy kaputa iz kolekcije jednog od najpopularnijih high street brendova, popularne trendseterice ponudile su i nekoliko zanimljivih ideja kako ih nositi ove sezone. U jednostavnim, dnevnim kombinacijama za ležerne dane, u kombinaciji s omiljenim elegantnim klasicima jesenskog i zimskog ormara ili kao topli kaput prebačen preko male zimske party haljine.

U nastavku donosimo H&M modele teddy kaputa koje već danas možete dodati svojoj zimskoj garderobi i nekoliko ideja kako ih nositi.

Objavu dijeli Des & Jen (@desnjen)

H&M teddy kaput

H&M

H&M teddy kaput

H&M

H&M teddy kaput

H&M

H&M teddy kaput

H&M

Foto: Instagram, H&M

Učitati još
Zatvori