Ova H&M haljina toliko je popularna, da se rasprodala u jednom danu

Ova H&M haljina toliko je popularna,
da se rasprodala u jednom danu

Objavu dijeli R O C K Y (@rocky_barnes)

Preksinoć održana revija modnog brenda H&M u pariškom Musée des Arts Décoratifs predstavila nam je najnoviju Studio kolekciju za proljeće/ljeto 2018. Kako je bilo na predstavljanju i koji su se sve komadi našli u kolekciji, možete pogledati ovdje, a danas vam pišemo o jednoj haljini iz Studio linije za topliju sezonu koja je nakon revije u rekordnom roku planula s vješalica H&M-ovih trgovina, kao i iz webshopa.

H&M Studio haljina koju svi žele

Budući da je brend ponudio kolekciju odmah poslije revije, po principu ‘see now, buy now’, nije trebalo dugo čekati da trendseterice počnu kupovati kolekciju. Samo jedan dan kasnije, H&M Studio ponuda za proljeće i ljeto skoro je potpuno rasprodana, a prvo je ‘nestala’ ova haljina koja je razgrabljena u manje od jednog dana.

Nije teško zaključiti zašto je privukla oko trendseterica, od kojih su se neke već pohvalile ovim modelom na Instagramu i prije nego je stigao u prodaju. Duga i lepršava haljina s printom u kombinaciji crvene i krem boje djeluje kao stvorena za toplije dane, kada ne želimo teške materijale koje će nas sputavati, a opet volimo imati jedan ovakav statement komad u ormaru za koji će se svi pitati gdje smo ga kupili. Iako je haljina trenutno rasprodana, H&M će bez sumnje nadomještati zalihe u svojoj Studio kolekciji, pa želite li i vi nabaviti ovaj model, pratite situaciju u webshopu ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori