H&M ima divne božićne pidžame koje su idealne za nadolazeće blagdansko razdoblje
H&M ima divne božićne pidžame koje su idealne za nadolazeće blagdansko razdoblje

H&M ima divne božićne pidžame koje su idealne za nadolazeće blagdansko razdoblje

Prvi vikend u studenome donio nam je oblačno i kišno vrijeme, a upravo je takvo vrijeme idealno za uživanje i relaksaciju. Ovaj vikend sigurno ćemo provesti u krevetu ili na kauču zamotani u dekicu uz najdraži film ili seriju. Ako ste i dalje u dilemi što gledati ovaj vikend, ne strepite, mi smo sastavili popis naslova uz koji ćete maksimalno uživati u ovom vikendu. No, nerijetko je dan u krevetu popraćen i cozy outfitom koji upotpunjuje cijeli dan. Kada govorimo o cozy vikend outfitu najčešće se referiramo na pidžamu.

Pidžame kao ultimativni cozy vikend outfit

Pidžame su jedan od odjevnih predmeta koje bi mogli nositi po cijele dane. Postoji i onaj poseban osjećaj kada se vikendom probudimo u našoj omiljenoj pidžami i uživamo u prvoj šalici kave. Iako brojni brendovi imaju zaista divne pidžame, kako se približavamo prosincu i blagdanskom razdoblju u potrazi smo za posebnim pidžamama. Točnije, u potrazi smo za božićnim pidžamama koje će u nama probuditi blagdanski duh čak i na najtmurniji dan.

Najljepše božićne pidžame pronašli smo u jednom od omiljenih brendova mnogih – H&M-u. Ove godine u ponudi imaju divne blagdanske pidžame s raznim uzorcima i u raznim bojama. Upravo je ova kolekcija H&M pidžama idealna za nadolazeću sezonu i vjerujemo da ćemo u njoj provesti mnoge noći, a i dane. U samoj kolekciji prevladavaju crveni tonovi, u znaku Božića, ali sam dizajn je bezvremenski tako da će odlično izgledati i u ostalim mjesecima u godini. Osim pidžama istaknula se i kolekcija blagdanskog donjeg rublja, a vi ju možete pronaći na službenoj H&M web stranici.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori