Ovaj mjesec bingeamo uzbudljive naslove koje ćemo pogledati u jednom dahu
Ovaj mjesec bingeamo uzbudljive naslove koje ćemo pogledati u jednom dahu

Ovaj mjesec bingeamo uzbudljive naslove koje
ćemo pogledati u jednom dahu

Stigao nam je studeni, a s njim i pregršt novih filmova i serija. Svojevrsno možemo reći kako su jesenski mjeseci stvoreni za gledanje naših omiljenih naslova. Odnosno, gledanje omiljenog naslova uz topli napitak, debelu dekicu i kokice u nama pobuđuje cozy osjećaj. Studeni je jedan od onih mjeseci u kojem prevladava ultimativni cozy osjećaj i zapravo je zadnji mjesec u kojem istinski možemo uživati u svim čarima koje jesen donosi. Osim jesenskih čari studeni nam donosi i brojne naslove koje jedva čekamo pogledati ovog mjeseca.

Ovog mjeseca Netflix donosi naslove koje smo dugo čekali!

Opće je poznato kako željno iščekujemo svaki mjesec da vidimo koje će filmove i serije naša omiljena streaming platforma Netflix izbaciti tog mjeseca. Nakon što smo pregledali popis naslova koji nas čekaju ovog mjeseca, možemo reći kako nam dolazi zaista pregršt filmova i serija koje jedva čekamo bingeati. Sve naslove koje ćemo ovaj mjesec gledati donosimo u nastavku, a što smo sve bingeali prošlih mjeseci potražite ovdje.

Enola Holmes 2

Nakon trijumfa rješavanja svog prvog slučaja, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) odučila je krenuti stopama svog brata Sherlocka (Henry Cavill) i otvoriti svoju detektivsku agenciju. No, otvaranje agencije i pronalazak detektivskih slučaja zapravo nije nimalo lagan posao. No, Enola uspijeva naći detektivski posao koji ju baca u novu avanturu. Kako će se snaći i tko će joj sve pomoći u ovom zadatku, saznat ćemo 4. studenog na Netflixu.

The Wonder

Smješten u Irish Midlands 1862. godine, priča prati mladu djevojku koja prestaje jesti, ali čudesno ostaje živa i zdrava. Engleska medicinska sestra Lib Wright (Florence Pugh) dovedena je u maleno selo promatrati jedanaestogodišnju Annu O’Donnell (Kíla Lord Cassidy). Turisti i hodočasnici okupljaju se kako bi svjedočili djevojci za koju se kaže da je mjesecima preživjela bez hrane. Čuva li selo sveca koji ‘preživljava od mane s neba’ ili su na djelu zlokobniji motivi, saznat ćemo 16. studenog na Netflixu.

The Crown

Peta sezona popularne serije The Crown obrađivat će događaje koji su se na dvoru odvili tijekom 1990-ih. Tako će nova sezona britansku kraljevsku obitelj pratiti i kroz takozvanu kraljičinu annus horribilis. Riječ je o 1992. godini, koja je bila ispunjena medijskim skandalima i u kojoj je troje od njezino četvero djece rastavljeno od svojih partnera. Postoje mnoga nagađanja da će se peta sezona dotaknuti i smrti princeze Dijane, no sve ćemo otkriti 9. studenog na Netflixu.

Young Royals

Prošle sezone gledali smo prilagodbu princa Wilhelma prestižnom novom internatu Hillerska. Prilagodba na novi način života, nove prijatelje i ljubavne interese pokazala se izazovnijom nego što se očekivalo. Kakve zgode čekaju mladog princa u drugom nastavku ove popularne serije možemo saznati već danas na Netflixu.

Dead to me

Dead to me je priča o prijateljstvu koja prati Jen (Christina Applegate) i Judy (Linda Cardellini). Spajaju ih tragične situacije koje su im se desile u životu te ih upravo one i vežu. Jen i Judy postaju najbolje prijateljice, no izgleda da ih nesreća iz prve sezone prati i u drugoj, a potencijalno i trećoj – finalnoj sezoni. Završnicu ove serije napokon ćemo moći gledati 17. studenog na Netflixu.

Wednesday

Wednesday je nova serija koja nam stiže od redatelja Tim Burtona. Vjerujemo da ste do sada već svi upoznati s Addams obitelji, a ovog studenog dobiti ćemo poseban pogled u život njihove kćeri Wednesday Addams. Serija prati Wednesday kao studenticu na  Akademiji Nevermore, a u pokušajima da osvijesti sve svoje sposobnosti i riješi misteriju koja je zahvatila njene roditelje prije 25 godina, život Wednesday je sve samo ne dosadan. Cijelu seriju moći ćemo pogledati 23. studenog na Netflixu, a malo je reći da se veselimo.

Manifest

Kad je let 828 Montego Aira sigurno sletio nakon turbulentnog, ali rutinskog leta, posada i putnici odahnuli su. Ali u tih nekoliko sati svijet je ostario pet godina – a njihovi prijatelji, obitelji i kolege, nakon što su oplakivali gubitak, izgubili su nadu i krenuli dalje. Sada, suočeni s nemogućim, svima je dana druga prilika. Ali kako njihova nova stvarnost postaje jasna, otkriva se dublja misterija i neki od putnika koji su se vratili uskoro shvaćaju da im je suđeno nešto veće nego što su ikad mislili da je moguće. Završnicu ove serije pratit ćemo na 5. studenog na Netflixu.

Foto: Instagram, IMDb

Učitati još
Zatvori