Komadi s Burberry revije koji će biti hit

burberry3

Burberry vojnički kaput za sezonu jesen/zima 2016./2017.

Burberry, jedna od etabliranijih modnih kuća u svijetu i brend koji u Velikoj Britaniji uživa uvjerljivo najveću popularnost modne publike, iz sezone u sezonu igra veliku ulogu u definiranju nadolazećih trendova kojima će se s promjenom godišnjeg doba pokoriti novčanici i garderobe potrošačica širom svijeta.

Jučer održana Burberry Prorsum revija u Londonu, koja je ponovno bila izuzetno posjećena od strane celebrityja, pokazala nam je što će se nositi kada nam na vrata ponovno pokucaju hladniji dani sezone jesen/zima 2016./2017.

Burberry4

Burberry patchwork čizme za jesen/zimu 2016./2017.

Eklektična i nevjerojatno vibrantna kolekcija, koju je kreativni direktor Christopher Bailey opisao kao patchwork sebi omiljenih stvari; glam-rock motiva 70-ih, vojničkog stila i boemskog chica, iznejdrila je neke nove hit komade na koje su svjetske trendseterice već bacile oko. Neke od njih imale su i priliku kupnje, budući da je Burberry po prvi puta i odmah nakon završetka revije pustio određene komade iz kolekcije u prodaju.

Koji komadi će biti nesumnjivi i nezaobilazni modni hit iduće sezone? Definitivno kaputi koji su već godinama Burberryjev adut broj 1, a slijede ih modni dodaci, cipele i torbice koje za Burberry polučuju najbolje prodajne rezultate. Military kratki i dugački kaputi u kraljevski plavim i maslinasto zelenim tonovima i karirani primjerci na dvostruko kopčanje idealni su izbor za modnu investiciju, čija će aktualnost trajati mnogo dulje od jedne sezone.

burberry torbe

Burberry patchwork torbe za jesen/zimu 2016./2017.

Patchwork motivi s druge strane dominiraju torbicama, koje imaju onaj pravi trendovski sjaj, dolaze u kombinaciji egzotičnih kožnih uzoraka i živih boja te se svrstavaju u grupu statement detalja koji će biti najpoželjniji komadi jesensko-zimske sezone, dok robusne koledžice i bajkerske čizmice s predimenzioniranim zlatnim kopčama i zakovicama osvajaju modne dame – jučer ih je već nosila Suki Waterhouse.

Foto: Burberry, IMaxTree

0