I službeno počela sniženja u high street trgovinama

I službeno počela sniženja u
high street trgovinama

Sniženje

Sinoć u 22 sata, sezoni popusta pridružili su se Inditex brendovi, čime se može zaključiti da je val sniženja u high street trgovinama i službeno započeo. Još prošli tjedan pisali smo vam o brendovima koji su i ranije započeli sa sniženjima. Među njima našao se Mango, kao i dva Inditexova brenda Uterque i Massimo Dutti.

Sada su u kombinaciju ušli i Zara, Bershka, Stradivarius i Pull & Bear. Njihove ćete promocije u web shopovima uglavnom pronaći pod kategorijom ‘Summer Days’ ili ‘Ljetni dani’. Iste vas uglavnom očekuju i u fizičkim trgovinama. No, usudili bismo se reći kako web trgovine nude veću i šarolikiju ponudu od klasičnih dućana. I ako vam se nešto ondje svidi i odlučite se to naručiti, mnoge od tih trgovina olakšat će vam besplatnom dostavom artikla u trgovinu i njegovim besplatnim povratom ako vam ne odgovara.

Stradivarius:

Što donosi sniženje?

Poznato je kako prvi krug sniženja donosi 30% popusta. No, zna se dogoditi da neke zbilja odlične komade već u prvom valu pronađete na mnogo većem sniženju. Ako vam je ljetna garderoba poluprazna, sada je dobro vrijeme za popuniti ju komadima u kojima ćete provesti ljetovanje. Također ćete primijetiti kako su brendovi na popust stavili i neke super komade iz prethodnih kolekcija za hladnije dane. Investicija u zimski kaput ili jesensku parka jaknu sada vam se možda čini smiješna, no razmišljajte u tome kao o ulogu u budućnost. Kada jesen i zima doista dođu, imat ćete razlog više za veseliti se tim danima.

Bershka

Nepisano je pravilo također da popusti od 30%, kao što smo vam već pisali, donose najbolje komade i najveću raznolikost odjeće i dostupnih brojeva u kojima dolazi. Kako vrijeme odmiče, police i vješalice u trgovinama, stvarnim i virtualnim, polako će se prazniti, a na velikim popustima od 70% pronaći ćete ono što je preostalo iz ponude.

Pull & Bear:

Učitati još
Zatvori