Tri online high street dućana za žene sa stilom

Tri online high street dućana
za žene sa stilom

Nakon šetnje ulicama od dućana do dućana, pojavili su veliki shopping centri koji su sve dućane skupili na jednom mjestu. Iako su posljednjih desetak godina shopping centri bila naša omiljena shopping destinacija, online dućani u posljednje vrijeme uživaju u sve većoj popularnosti. Raznoliki izbor pretvorio ih je u omiljeno mjesto i nezaobilaznu virtualnu destinaciju u potrazi za komadima koji istovremeno nose dizajn najnovijih trendova i cijene pristupačne većini. Još jedna velika prednost online shoppinga su jednostavnost i udobnost koju unose u ponekad stresan proces shoppinga.

Zahvaljujući popularnosti online shoppinga, Asos i slični obožavani online dućani zavladali su modnom scenom i postali jedan od važnih modnih insajdera koji kroz svoju raznoliku, ali probranu ponudu postavljaju nove modne trendove i biraju najpopularnije komade sezone.

Kako bi u svoj ritual online shoppinga unijeti svježinu, a u garderobu neke nove modele koji će vas istaknuti u gomili, danas vam otkrivamo tri odlična high street dućana od čijih vas trend i pristupačnih komada dijeli tek nekoliko klikova mišem.

FRONT ROW SHOP

Front Row Shop

Front Row Shop

Istovremeno elegantni i udobni komadi online dućana Front Row Shop osvojit će vas nas prvu. Od udobnih i ležernih komada za svakodnevne kombinacije do elegantnih komada neutralnih boja i klasičnog izgleda savršenih za svaku poslovnu garderobu, Front Row Shop mjesto je na kojem ćete pronaći svevremenske komade s trendi detaljima za svaki ormar.

Front Row Shop

Front Row Shop

Front Row Shop

Front Row Shop

LOÉIL

Loéil

Loéil

Pastelne boje i zanimljive siluete stvaraju komade online dućana Loéil. Moderni, nježni i svestrani komadi savršeni za jednostavne svakodnevne kombinacije, uz malu pomoć elegantnih modnih dodataka pretvorit će se u savršeni večernji izbor. Osim odličnih odjevnih komada, online dućan Loéil u svojoj ponudi ima i predivne statement naušnice te trendi modele torba i cipela.

Loéil

Loéil

Loéil

Loéil

LOU & GREY

@louandgrey

@louandgrey

Basic komadi u svom najudobnijem izdanju nalaze se na virtualnim policama online dućana Lou & Grey. Jednostavne, poznate siluete obojene neutralnim i nježnim pastelnim bojama stvaraju udobne klasike koji će postati omiljeni dio svake ležerne kombinacije i vikend uniforme.

Lou & Grey

Lou & Grey

Lou & Grey

Lou & Grey

Foto: Instagram, Front Row Shop, Lou & Grey, Loéil

Učitati još
Zatvori