Od Manga do dizajnerskih potpisa: Najljepše haljine za goste na proljetnim vjenčanjima
Od Manga do dizajnerskih potpisa: Najljepše haljine za goste na proljetnim vjenčanjima

Od Manga do dizajnerskih potpisa: Najljepše haljine za goste na proljetnim vjenčanjima

Veselite se prvim proljetnim vjenčanjima no još ne znate što odjenuti? U dućane su već stigle glamurozne koktel haljine koje ćete, uz izmjenu modnih detalja, u svečanim prigodama moći nositi više puta.

Haljine za goste na vjenčanjima ove su godine izuzetno ženstvene

Kratka, midi ili duga – kakvu god haljinu za svečane prigode ove sezone odabrali, ako želite biti u trendu, pobrinite se da bude ultraženstvena.

U modu su se vratili plisirani modeli, lepršave haljine sa zvonolikim rukavima, cvjetni uzorak, šljokice i mašne, a mi vam savjetujemo da uz haljinu koja privlači pažnju modne detalje svedete na minimum.

Minimalistički nakit, profinjena šminka i frizura koja djeluje prirodno trendovi su koji odlično pristaju uz “haljine s karakterom”.

Chic haljine za ludi provod

Dizajnerska imena i ove su godine pripremila odlične haljine za glamurozne prilike no jednako efektne haljine možete naći i u kolekcijama high street brendova.

Ako vam je u mislima još uvijek šljokasta haljina brenda Magda Butrym, koju je Hailey Bieber nosila na vjenčanju prijateljice Lauren Perez, dostojnu svjetlucavu haljinu pronaći ćete u Zari, a ako vam se svidjela svjetloplava haljina u kojoj je Sienna Miller blistala na vjenčanju svoje sestre Savannah, slične slip haljine potražite na lokacijama kao što su Mango i Massimo Dutti.

Veliki povratak satena

Nakon duljeg vremena, na scenu se vratio saten, i to ne samo u slip varijantama, već i u obliku širokih, dugačkih haljina s lepršavim rukavima.

Haljine cvjetnog uzorka uvijek su dobra ideja za proljetna vjenčanja, a ako želite igrati na sigurno, u crnoj haljini uvijek ćete izgledati odlično.

Kad su odvažne boje u pitanju, ističe se profinjena ljubičasta boja, a nećete pogriješiti ni ako izaberete žarko plavu ili zelenu boju, kojima se predviđa veliki modni uspjeh nadolazeće sezone.

Mango

Pokušajte izbjeći svaki faux pas

Nije potrebno naglašavati da pri izboru haljina za goste na vjenčanju u širokom luku trebate izbjegavati bijelu boju no postoje još neka pravila kojih bi se trebali pridržavati.

Haljine bez grudnjaka nosite samo uz adekvatne naljepnice za kritična područja te pod svaku cijenu izbjegnite naramenice od grudnjaka koje proviruju sa svih strana.

U modi su mesh haljine ispod kojih je red za vjenčanje odjenuti i pripadajuću postavu, a uz prozirne haljine još jedan veliki no-no su haljine od tkanina namijenjenih za plažu.

Minice birajte samo ako se u njima vješto znate kretati i ako su dovoljno duge da u njima možete elegantno sjesti, a uz haljine bez rukava ponesite blejzeri ili kardigan koji ćete odjenuti za vrijeme ceremonije.

I na samom kraju, pobrinite se da haljina bude jednako udobna koliko je i lijepa, kako bi u njoj na podiju mogli uživati do zore.

Učitati još
Zatvori