Kombinaciju haljine i tenisica volimo i ljeti

Kombinaciju haljine i tenisica
volimo i ljeti

Jednostavna i prozračna haljina jedan je od omiljenih komada unutar svakog ljetnog ormara. Istovremeno dovoljno udobna da u njoj provedemo cijeli dan, ali i dovoljno elegantna da pritom izgledamo sređeno, ljetna haljina u svakodnevne kombinacije unosi nevjerojatnu svestranost i moć transformacije. Promjena tek nekoliko modnih dodataka bit će dovoljna kako bi u potpunosti promijenili izgled cjelokupne kombinacije stvorene oko vječne ljetne haljine.

NAJUDOBNIJE IZDANJE LJETNE HALJINE

Mnogima omiljeno i zasigurno najudobnije izdanje haljine krije se iza njezinog spoja s jednako obožavanim klasikom ležerne garderobe, tenisicama. Od platnenih favorita poput Converse, Vans i Superga tenisica do popularnih adidas i Nike modela koji u nekoliko dana nestaju s polica dućana i online shopova, različiti modeli ljetnih haljina u svakom od njih pronašli su savršen modni dodatak. I dok će se vaš omiljeni par tenisica savršeno slagati s opuštenim karakterom jednostavne dnevne haljine, modelima koje krase elegantne siluete i luksuzni materijali dat će sasvim nov i svježi izgled s ležernim prizvukom.

I ovog ljeta spoj haljine i tenisica kombinacija je koju volimo nositi, a inspiraciju kako ju kombinirati na sasvim nov način i spojiti s trendovima ljetne sezone pronađite u street style kombinacijama koje smo za vas izdvojili u nastavku.

Haljina i tenisice

@meganellaby

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori