Model haljine koji će biti popularan

Model haljine koji će biti popularan

Mango

Mango

U ljetnoj sezoni haljine uvijek igraju glavnu ulogu, a ove godine postoji nekoliko modela koji su najavili svoju dominaciju i ostanak na sceni. Među njima su svakako slip haljine, oversized košulje-haljine, one s otkrivenim ramenima i haljine maxi dužina. No, još jedan atraktivan model pojavio se u kolekcijama poznatih brendova, i to onaj sa zanimljivom prednjicom koja ide u X te ponovno stavlja naglasak na ramena.

& Other Stores

& Other Stores

Najviše ih ima i mini u midi verzijama, no i haljine raskošnih duljina odlično će izgledati s ovim detaljem. Posebno su atraktivne one s printom, ali i u pastelnim bojama. Haljine koje se vežu oko vrata izgledaju dobro u opuštenijim i svečanim materijalima. Dok su one napravljene od pamuka, idealne za lookove na odmorima, odlazak na plažu i ljetne večeri, modeli od svile ili čipke divno će izgledati u prigodama poput svadbi i ostalih posebnih događanja.

Imena poput Manga, Uterque i H&M-a već imaju ove modele u svojoj ponudi, dok ih je među prvima najavio & Other Stories. Donosimo ih nekoliko!

Galerija:

Učitati još
Zatvori