Sve cipele i torbe iz nove Guess kolekcije

Sve cipele i torbe iz nove Guess kolekcije

guess proljece 2017

Nova Guess accessories kolekcija donosi zanimljiv asortiman torbi te obuhvaća gotovo sve modele i dimenzije – od elegantnijih večernjih torbica do klasični torbi za poslovne prigode, ali i nešto otkačenijih modela koji privlače pažnju. Ruksaci i ove sezone vladaju modnim svijetom, stoga Guess predstavlja modele u klasičnoj crnoj, ali i elegantnoj bijeloj boji. Proljetnom sezonom vladaju i zanimljivi uzorci, ali i široka paleta boja koja donosi nijanse žute, plave, crvene te neizostavne crne i bijele.

guess proljece 2017

Ove sezone, GUESS predstavlja accessories kampanju snimljenu na neodoljivim lokacijama prekrasnog Malibua. Paul Marciano, glavni kreativni direktor ovog globalno poznatog branda, još jednom prikazuje sofisticiranu Guess umjetnost, koja je ujedinjena sa snagama renomiranog modnog fotografa Christiana Ferrettija. Megan Irwin odlično nosi najpoželjnije torbe proljetne sezone.

guess proljece 2017

Velika ponuda raznolikih torbi i modela na jedno rame, nevjerojatno je laka za kombiniranje te upotpunjuje svaki stil. Riječ je o torbama koje su tako lake za nošenje da ih jednostavno morate voljeti, a nova kolekcija na jednom mjestu okuplja i brojne sandale te tenisice koje možete nositi u svim prilikama!

Galerija:

Učitati još
Zatvori