It komad: ljetne sandale u uzorku sezone

It komad: ljetne sandale u uzorku sezone

Proljeće i ljeto police omiljenih dućana i našeg ormara s cipelama ispunili su sandalama. Od minimalističkih modela s tek nekoliko decentnih remenčića do neobičnih silueta ukrašenih razigranim detaljima, s udobnom niskom ili elegantnom visokom potpeticom, ljetne sandale još jednom su osvojile modni svijet. Kao klasik ljetne garderobe i favorit unutar ljetnih kombinacija, sandale su jedan od komada koji se svake godine iznova vraća, u omiljenim klasičnim, ali uvijek i u nekim novim izdanjima.

SANDALE U NEODOLJIVOM GINGHAM IZDANJU

Poznata imena iza najpoželjnijih brendova cipela i dizajnerski timovi iza velikih high street brendova i ovo su ljeto redizajnirali taj omiljeni ljetni klasik. Kao najšarmantniji novi model istaknuli su se oni obojeni it uzorkom sezone. Istovremeno dinamičan i jednostavan, s dozom klasičnog i šarmom francuske rivijere, gingham uzorak obojio je svaki komad iz ljetnog ormara. U svijetu cipela, gingham uzorak je omiljenom paru cipela dao nov, istovremeno klasičan i trendi izgled. Uz klasičnu crno-bijelu mrežu prugica, ljetne sandale ukrasio je i gingham uzorak u kombinaciji bijele i nježnih pastelnih nijansi. Osim trendi nijansi, ljeto je gingham uzorak u poznatim modelima sandala spojilo s jutom i stvorilo modele koji u svakom koraku nose ljetnu atmosferu.

U nastavku vam donosimo najbolje modele svestranih sandala obojene šarmantnim gingham uzorkom s dozom francuskog šarma kojima nećete moći odoljeti.

Gingham sandale ljeto 2017.

Alexandre Birman (net-a-porter)

Gingham sandale ljeto 2017.

Sam Edelman (Net-a-porter)

Gingham sandale ljeto 2017.

Miu Miu (Net-a-porter)

Gingham sandale ljeto 2017.

New Look (Asos)

Gingham sandale ljeto 2017.

Coco Wren (Asos)

Foto: Instagram, Asos, Net-a-porter, Stradivarius, Topshop

Učitati još
Zatvori