Ghetaldus predstavio nove Christian Dior i Elie Saab naočale

Ghetaldus predstavio nove Christian
Dior i Elie Saab naočale

Iva Balaban

Iva Balaban

SUNČANE NAOČALE

U Ghetaldus optici, u Ban Centru u Zagrebu, u društvu predstavnika medija i ljudi iz javnog i društvenog života, predstavljene su linije sunčanih naočala  grupacije SAFILO za sezonu proljeće/ljeto 2017 sa posebnim naglaskom na linije kuća Christian Dior i Elie Saab.

Ovosezonska linija sunčanih naočala Christian Dior koristi futurizam kao inspiraciju, te se kolekcije odlikuju novim tehnologijama obrade naočalnih leća. Brend hrabro koristi nove materijale, šarena stakla, te efekt hologramskih i reflektirajućih leća koje savršeno reflektiraju i lome svjetlost, za sjajan i blještavi izgled.

Marija Hucika i Marija Biščan

Marija Hucika i Marija Biščan

INSPIRACIJA KOLEKCIJE

Elie Saab sa svojom mini kolekcijom sunčanih naočala očarava svojim romantičnim izričajem i luksuznom izradom koja je svojstvena ovom libanonskom svjetski poznatom dizajneru. Kolekcije su inspirirane 70-im godinama, evociraju sofisticiranost i eleganciju, a svi modeli naočala su premazani platinastim ili zlatnim slojem, te imaju vrhunske Zeiss naočalne leće.

Linije sunčanih naočala Christian Dior i Elie Saab za sezonu proljeće/ljeto 2017, ekskluzivno se mogu pronaći u Ghetaldus optikama- Ban Centar Zagreb i Voćni trg Split.

Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac

Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac

Isabella Rakonić

Isabella Rakonić

Dea Lazar, voditeljica marketinga GHETALDUS optike

Dea Lazar, voditeljica marketinga GHETALDUS optike

Učitati još
Zatvori