Zabavna verzija Birkenstock natikača

Zabavna verzija Birkenstock natikača

Birkenstock modeli natikača toliko su popularni i prepoznatljivi, da ih najčešće nećete pronaći samo kod ovog njemačkog proizvođača. Interpretacije viđamo i u high street ponudi, a jednu zabavnu ljetnu verziju pronašli smo kod brenda Freedom Moses. Izraelska je to modna marka, koja se specijalizirala za proizvodnju ljetnih natikača od održive, eco-friendly vrste plastike. One izgledaju cool, vodootporne su, lako perive i super udobne. Iz brenda ističu kako čak mirišu na med i mlijeko.

Freedom Moses natikače

Sarah Gurt iz Francuske pokrenula je brend Freedom Moses, nakon što se odlučila vratiti živjeti u Izrael. Prije toga, iskustvo je gradila u modnim kućama Thierry Mugler, Calvin Klein i Oscar de la Renta. Poželjevši se mira i odmora od krajnje intenzivne modne scene, u Izraelu je ideju ležernih ljetnih natikača pretvorila u realnost. I ne samo ljetnih, jer ove natikače toliko su udobne, da ih Freedom Moses sugerira nositi i zimi uz par toplih i mekih čarapa. Razlog toj udobnosti je već spomenuta, vrhunska plastika PCU, u koju je injektiran zrak pa je iskustvo hodanja u ovim natikačama vrlo udobno. Jesmo li spomenuli da su ove natikače i cijenom relativno prihvatljive? Dodatan je to razlog da posegnete za njima. Popis trgovina u većim svjetskim gradovima možete pronaći ovdje, a možete ih i naručiti direktno iz njihova web shopa.

Freedom Moses Freedom Moses2 Freedom Moses3 Freedom Moses4 Freedom Moses5 Freedom Moses11 Freedom Moses12 Freedom Moses13

Freedom Moses6 Freedom Moses7 Freedom Moses8 Freedom Moses9 Freedom Moses10

Foto: Freedom Moses

 

Učitati još
Zatvori