Trgovina Fashion&Friends otvorena na novoj lokaciji u Splitu

Trgovina Fashion&Friends otvorena
na novoj lokaciji u Splitu

fashion-friends-split-6

Fashion&Friends multibrand store širi svoju prodajnu mrežu – novu trgovinu otvorili su u Splitu. Na atraktivnoj lokaciji Narodnog trga 4 pronađite odjeću svjetskih modnih kuća koja je namijenjena urbanoj, modno osvještenoj populaciji. Svaki brend je priča za sebe koja se uklapa u viziju Fashion&Friends-a. Replay, HilfigerDenim, Guess, Liu Jo, Liu Jo Uomo, Calvin Klein, Gaudi, Munich, Superdry, Voile Blanche, Colors of California, UGG, Premiata, Manila Grace i MOU, samo su neki od brendova kojima nećete moći odoljeti.

fashion-friends-split-7

Multibrand store u Splitu

Split je tako dobio lokaciju koja na jednom mjestu nudi kombinaciju svjetski poznatih i urbanih brendova. Smješten unutar zidina stare palače koja je pod zaštitom UNESCO-a, novi store objedinjuje prošlost i sadašnjost u jednom.

Fashion&Friends

Prilikom uređenja interijera ispod postojećih pronađeni su stari kameni zidovi koji datiraju iz doba Dioklecijana. Oni su, nakon što su u potpunosti otkriveni i renovirani, dovedeni u funkciju sinergije s ponudom trgovne. Igra svjetla i sjene na zidovima kroz rasvjetu u kombinaciji s metalnim konstrukcijama te sjajnim i matiranim površinama, dala je prostoru jednu zanimljivu dimenziju.

fashion-friends-split-2

Ponuda će osvojiti sve ljubitelje autentične elegancije i uravnoteženog stila. Više o ponudi na linku.

fashion-friends-split-8

fashion-friends-split-4

fashion-friends-split-5

fashion-friends-split-1

PRODAJNA MJESTA FASHION&FRIENDS:

ZAGREB – Arena Centar, Vice Vukova 6 • City Center one West, Jankomir 33 • Ilica 33
RIJEKA – Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a
SPLIT – Joker Centar, Put Brodarice 6 • City Center one Split, Vukovarska 207 • Narodni trg 4

Učitati još
Zatvori