Sasvim posebne espadrile srpskog brenda M-ISHKA

mishka

Kao jedan od zamjetnih modnih trendova koji se isprofilirao u proljetnoj sezoni, tenisice su, natikače i sandale koje na sebi nose predimenzionirane i posebno stilizirane mašne, ponekad izrađene od satena, a ponekad od brušene ili glatke i sjajne kože. Upravo smo takve modele s potpisom brendova Nº21, Joshue Sandersa i Proenze Schouler posljednjih mjeseci učestalo viđali u odjevnim kombinacijama slavnih modnih urednica i blogerica, a nešto slično na zadovoljstvo mnogih trendseterica pojavilo se i na regionalnom tržištu.

mishka2

Srpski brend M-ISHKA, s bazom u Beogradu, na sceni je osvanuo krajem svibnja i polako, ali sigurno osvaja pozornost modne zajednice zanimljivom interpretacijom ovog vrućeg proljetnog trenda. Velike i dramatične mašne dizajneri M-ISHKA brenda uklopili su na ljetne espadrile, još jedan trendi model cipela koji se nosi u aktualnoj sezoni.

mishka7

Svaki par ovih sasvim posebnih espadrila predstavlja unikat, budući da se izrađuje ručno i proizvodnja je u potpunosti bazirana u Srbiji. Osim same mašne, dodatni karakter daje im brušena koža, kao materijal od kojeg su espadrile izrađene, i koja dolazi u najljepšim bojama sezone; kraljevski plavoj, žutoj, boji vina i mišje sivoj. Svi trenutno dostupni modeli mogu se pogledati ili naručiti na Facebook stranici brenda Mishka espadrilles.

mishka6

mishka4

mishka5

mishka3

Foto: M-ISHKA

0