Predstavljena Lidlova kolekcija Esmara by Heidi Klum

Predstavljena Lidlova kolekcija
Esmara by Heidi Klum

Esmara by Heidi Klum

Nakon njujorške premijere, i u Zagrebu je ekskluzivno predstavljena zajednička kolekcija Lidla i Heidi Klum „Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“. U jedinstvenom prostoru Kaptol Boutique Cinema&Bara desetak poznatih modela je kroz mini modnu reviju prikazalo najupečatljivije komade i kombinacije iz modne linije koja u sve Lidlove trgovine stiže 18. rujna. Događaj je moderirala Iva Šulentić, a među uzvanicima su bile i Andrea Andrassy, Kristina Šalinović, Mila Elegović, Suzy i Sarah Josipović.

Esmara by Heidi Klum (2)

Modni svijet bogatiji je za još jednu razigranu i izuzetno nosivu kolekciju, proizašlu iz suradnje trgovačkog lanca Lidla i svjetski poznatog modela Heidi Klum. Linija odjeće i modnih dodataka inspirirana je urbanom džunglom New Yorka, a svaki komad ima prepoznatljiv pečat Heidi Klum. Kolekcija je premijerno prikazana na ekskluzivnom događaju u New Yorku 7. rujna, uoči Fashion Weeka, a svoje je hrvatsko predstavljanje javnosti doživila danas u Centru Kaptol.

Esmara by Heidi Klum (3)

Deset poznatih modela, među kojima i Jelena Glišić, Vedrana Linardić, Nika Poljak, Anamarija Stišćak i Dunja Mutevelić, pokazale su brojne mogućnosti kombiniranja ovih upečatljivih, a opet jednostavnih komada. Kolekcijom prevladava koža, leopard uzorak, crna, bež i indigo plava, a cijene su, kao i uvijek u Lidlu, izuzetno povoljne. Kožna se jakna tako može kupiti za 499 kuna, kožne torbice za 199 kuna, kožne tenisice za 169 kuna, leopard bomberica za 149 kuna, a razne bluze za 69,99 kuna. Suknje će se prodavati po cijeni od 99,99 kuna, balonere ćete moći kupiti za 189 kuna, a sakoe za 159 kuna. Veći dio kolekcije moći se se pronaći u svim Lidlovim trgovinama diljem Hrvatske od 18. rujna, a još jedan manji dio od 21. rujna. Kako ovi komadi izgledaju u street style priči, pogledati možete ovdje.

Esmara by Heidi Klum (5)

Heidi Klum i Lidl ovim su potezom visokokvalitetnu modu učinili dostupnom svima. Riječ je kolekciji koja je namijenjena svim ženama, bez obzira na veličinu, a ovom modnom kampanjom Lidl trajno nadograđuje svoju ponudu tekstila i nudi raznoliku kolekciju koja prati modne trendove. Heidi će, u suradnji s Lidlom, dizajnirati još modnih kolekcija, a iduću možemo očekivati uoči božićnih blagdana.

Esmara by Heidi Klum (4)

Model Jelena Glišić, model Vedrana Linardić, model Dunja Mutevelić, voditeljica Sektora akcijskog poslovanja neprehrambenim proizvodima Tatjana Štefanac, predsjednik Uprave Lidl Hrvatska Boris Lozić, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Marina Dijaković, voditelj Sektora akcijskog poslovanja i marketinga Robert Kiš, član Uprave za Nabavu i Marketing Bojan Vuković, model Rahela Ljubičić, model Anamarija Stišćak.

Više na: www.lidl.hr

Instagram: @lidl_hrvatska

Facebook: https://www.facebook.com/lidlhrvatska/?ref=br_rs

Učitati još
Zatvori