Ecija Ivušić kao zaštitno lice ELFS Cruise kolekcije

Ususret sljedećoj modnoj reviji, kojom će se predstaviti na Fashion.hr Cruise Collectionu, dizajnerski dvojac ELFSi otkrili su dio svoje cruise kolekcije i dali naslutiti što će se nositi ovog ljeta. Dress code ljeta je: vruće, sexy, zabavno. Ecija Ivušić, u glavnoj ulozi ove najavne kampanje, prva je isprobala komade u kojima sigurno nitko neće proći nezapaženo. Kako se dobro zabaviti i pritom odlično izgledati, ljetna je vizija i poruka cruise kolekcije ELFSa.

ELFS-Cruise-Collection-2015---1

 

Za ljeto dizajneri su pripremili vruću kolekciju i ne odstupaju od svoje prepoznatljive razigranosti pa se tako i ovaj put na pisti očekuje pravi vatromet boja, uzoraka, motiva, printeva. Badići, topići, haljinice i majice u tropskim bojama i tropskim motivima obilježit će ovu party sezonu.

ELFS-Cruise-collection-2015---4

Kolekcija je prepuna cvjetnih, voćnih, pa čak i sladoled motiva u printu koji je karakterističan za svaku ELFS kolekciju, a materijali su lagani, prozračni i lepršavi. Ljeto ne može proći bez trendovskih badića, a ove ih sezone ELFSi kombiniraju s laganim pareom u istom printu.

elfs

I dok njihovi obožavatelji nestrpljivo iščekuju novu ELFS cruise kolekciju, fotografije donose dio atmosfere koju ćemo osjetiti na modnoj pisti. Fashion.hr Cruise Collection održat će se od 2. do 4 srpnja na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava, a revija ELFSa na rasporedu je u subotu 4. srpnja.

ELFS-Cruise-collection-2015---2

0