Duge ljetne haljine za svaku svečanu prigodu

Tijekom čitave tople sezone, haljine zadržavaju važno mjesto unutar naših proljetnih i ljetnih garderoba. Jednostavnost cijelog outfita u jednom komadu haljine ističe kao jedan od omiljenih i svestranih izbora za svaku prigodu. Dok će udobni pamučni modeli biti u središtu savršenog ležernog looka, košulja-haljine i haljine na preklop midi dužine će unijeti eleganciju u poslovnu garderobu. Ipak, ljetna sezona vjenčanja, tuluma i sličnih svečanosti prigode su kada ćemo češće no obično posegnuti za njihovom jednostavnom elegancijom.

Ako ste odabir kombinacije za ljetnu svečanost odgodili za posljednji trenutak, nove kolekcije high street brendova istaknule su brojne maxi modele. Od jednostavnosti bijele i crne boje do boemskih cvjetnih uzoraka i raskošnih novih trendova, maxi modeli spoj su elegancije i ljetne prozračnosti. Iako će većina modela odlično pristajati svakoj prigodi, pri odabiru uzmite u obzir nepisana pravila odijevanje za različite prigode. Maxi model obojen bijelom bojom izbjegavajte na vjenčanjima, dok će istaknutiji izrez i izazovnije siluete biti izbor primjereniji za večernje tulume, nego za popodnevnu proslavu dječjeg rođendana ili krštenja.

Kako bi u jednostavnoj maxi silueti pronašli zanimljiv izgled, birajte modele koje krase najnoviji trendovi. Od otkrivenih ramena do igre volane i izvezenih motiva, od minimalističke asimetrije do boemske lepršavosti,  nova sezone ponudila je raskoš unutar jednostavnosti maxi modela omiljenog ljetnog komada.

U nastavku vam donosimo najbolje od maxi modela ljetnih haljina idealnih za svaku ljetnu priliku. Odaberite model u neutralnoj boji, ukrašen cvjetnim motivima ili u jarkim nijansama primarnih boja i u njemu pronađite savršeni odgovor na pitanje što nositi na ljetne svečanosti i tulume.

CRNO-BIJELI SVIJET HALJINA

HALJINE S IZVEZENIM MOTIVIMA

ELEGANCIJA PRIMARNIH BOJA

ROMANTIKA CVJETNOG UZORAKA

NIJANSE RUŽIČASTE ZA SVAKU PRILIKU

Tekst: Ela Jarni

Foto: Asos, Bershka, Mango, Topshop, Uterque

0