Doza glamura u novoj kolekciji poznatog dizajnera
Doza glamura u novoj kolekciji poznatog dizajnera

Doza glamura u novoj kolekciji
poznatog dizajnera

Jesensku modnu priču započinjemo s novom kolekcijom branda ALDUK. Glamur je prva riječ koja nam pada na pamet kada vidimo nove modele.

Jesenski rock glamur

Ivan Alduk, modno ime koje posljednjih desetak godina bogatim radom i projektima čini hrvatsku modnu scenu ljepšom, a svoje klijentice zadovoljnima, predstavlja novu kolekciju “Game changer 2.0” za jesen/zimu. Iako je posuta teksturama i ljuskicama, nova ALDUK kolekcija neopisivo odiše onim rock glamurom kojim nas dizajner vraća na same početke svoje karijere kada je naprosto sve kupio svojom vizijom moćne glam-rock žene.

Alduk, DRESS CASTELLI

Večernja kolekcija

Game changer 2.0 kolekcija nastala je prema modnom kalendaru svjetskih metropola početkom ove godine jer je imala svoju prezentaciju u našem milanskom showroomu, a sad je otkrivamo i hrvatskim kupcima i suradnicima.

Točnije rečeno, otkriven je večernji dio kolekcije, dok onaj urbani, dnevni dolazi uskoro. Kolekciju čini više od 50 modela i htjeli smo ju podijeliti na dva dijela, rekao je Alduk. Ovom kolekcijom dizajner nas je ostavio u nestrpljivom iščekivanju i drugog djela kolekcije.

Alduk duga zlatna haljina
Alduk zlatna haljina
Alduk, roza haljina
Alduk, crna duga haljina LOOK
Alduk, DRESS SERGIO
Alduk, crna duga haljina

Kratke, koktel i duge haljine dolaze u crnoj, zlatnoj, rozoj i zelenoj boji. Prate liniju tijela i naglašavaju žensku figuru, odaju moćan dojam, a u ovim ćete haljini sigurno postići onaj WOW-efekt. ALDUK to doista zna otpočetka. Svaka njegova ambasadorica izaziva reakcije, kao što je to nedavno učinila model i glumica Ema Kovač na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala. Vjerujemo da je ista situacija sa zadovoljnim klijenticama koje će ovaj put doista imati što birati. Naime, svaka haljina dolazi u nekoliko boja, a nose imena talijanskih naziva hrvatskih mjesta. Naime, Alduk je samo dodao da je riječ “o spajanju talijanske i hrvatske modno-poslovne priče” te da više od toga ne smije odati.

Moderni, efektni i udobni modeli

Mojim klijenticama je to bitno, ta mogućnost da se haljina izradi u drugoj boji, kraća ili duža, ili pak s rukavom. Takva sitna promjena ne čini nikakvu razliku estetici, a dobijemo zadovoljnu klijenticu koja jest epicentar moga rada.

Modeli su izuzetno moderni, efektni i udobni, no uvijek je bolje uživo isprobati u Alduk Showroomu i da sami donesete sud. Sati ručnog rada i hrpa ljuskica utkana u ove haljine doista nas je osvojila.

Alduk crvena haljina
Alduk, roza haljina
Alduk, LOOK
Alduk haljina
Alduk, haljina RAGUSA

Pred objektivom Sanje Jagatić našla se Irena Božić, dok su make-up i kosa djelo Simone Antonović i Jasmine Salo (YS Parlour). Kolekcija je već dostupna u Alduk dućanu, a uskoro će svoje mjesto pronaći i na službenoj stranici alduk.hr.

Foto: Sanja Jagtić

Make-up i frizura: Simona Antonović i Jasmina Salo (YS Parlour)

Model: Irena Božić

Učitati još
Zatvori