Talentirana Čakovčanka, Ema Kovač, oduzimala dah na Filmskom festivalu u Veneciji
Talentirana Čakovčanka, Ema Kovač, oduzimala dah na Filmskom festivalu u Veneciji

Talentirana Čakovčanka, Ema Kovač, oduzimala dah na Filmskom festivalu u Veneciji

Treću večer filmskog festivala u Veneciji uveličala je i naša atraktivna glumica i model s talijanskom adresom. U petak 2.rujna Ema Kovač, kao gost za Tom Ford Beautyja, zabljesnula je na crvenom tepihu u haljini hrvatskog dizajnera Ivana Alduka. Stigla je na premijeru filma „Bones and All“. Bila je u društvu svjetski poznatih glumačkih imena. Bili su tu: Timothée Chalamet, Sydney Sweeney, Camila Mendes, Barbara Palvin, Dylan Sprouse i brojni drugi.

ema kovač
ema kovač

79. Međunarodni filmski festival u Veneciji organizira La Biennale di Venezia. U režiji je Alberta Barbere. Održava se na venecijanskom Lidu od 31. kolovoza do 10. rujna 2022. Cilj Festivala je podizanje svijesti i promicanje međunarodne kinematografije u svim njenim oblicima kao umjetnosti, zabave i industrije, u duhu slobode i dijaloga. Festival također organizira retrospektive i posvete velikim ličnostima kao doprinos boljem razumijevanju povijesti kinematografije.

ema kovač
ema kovač

Ema Kovač, talentirana 27-godišnja Čakovčanka, osvojila je Talijane u showu ”Ciao Darwin”. Zatim je, uz modeling i poduzetništvo, karijeru krenula razvijati u glumačkim vodama. Iza sebe ima već zavidan portfelji snimljenih serija i filmova.

Miljenica je talijanskog redatelja Paola Sorrentina. Časopis Fabrique Cinema proglasio ju je mladim talentom talijanske kinematografije. Milijuni Talijana mogli su je pratiti na TV kanalu RAI2 u seriji „Fosca Innocenti“ što je ubrzo urodilo novim filmskim angažmanima.

ema kovač
ema kovač

Na Rimskom Filmskom Festivalu, u listopadu ove godine, očekuje se premijera filma ”Lamborghini”. On prati životnu priču osnivača te marke, Ferruccia Lamborghinija. Ema će u filmu glumiti plavokosu ljepoticu. Stala je uz bok holivudski popularnim glumcima poput Franka Grilla, u glavnoj ulozi i Gabriela Brynea, koji je zamijenio Aleca Baldwina.

ema kovač

Krajem godine Ema će se ponovno naći na talijanskim ekranima u seriji „Impero“ s poznatim talijanskim glumcem Giancarlo Gianninijem. Njen talent prepoznao je i Roman Polanski. U njegovom filmu ”The Palace” je dobila ulogu Ruskinje. Premijera očekuje se početkom 2023. godine.

ema kovač
ema kovač

FOTO: Davide Bernardelli

Učitati još
Zatvori