Nova kolekcija hrvatskog T-shirt brenda

grgicevic (3)

Dizajnerica Renata Grčić predstavila je svoju najnoviiju kolekciju ilustracija na odjeći. Mini kolekcija za proljeće/ljeto 2016. sastoji se od boyfriend majica, topova i haljina-tunika u otmjenoj crno bijeloj kombinaciji. Kreacije načinjene od podatne viskoze vrlo su ugodne za nošenje, a pečat originalnosti daju im specifične Dolls ilustracije, kojima nisu odoljele ni pjevačice Vanna i Natali Dizdar te voditeljica Antonija Stupar.

Dolls by Renata Grčić je brend koji je još vrlo mlad. Prva mini kolekcija je nastala početkom lipnja 2015. godine. Što se tiče samog dizajna, vrlo je ležeran i jednostavan, a s druge strane jedinstven s obzirom na print kojim je ukrašen. Radi se o lako nosivim komadima koji ne sputavaju tijelo, a opet su posebni zbog prepoznatljivosti same ilustracije koja je specifična.

grgicevic (8)

”Željela sam da krojevi budu u jednoj veličini i da pristaju i vitkim i punijim žena, a materijal što udobniji pa sam zato odabrala viskozu koja je ugodna za nošenje i ima odličan pad. Modeli su u nebojama, crnoj i bijeloj. Volim tu kombinaciju, kontrast za koji smatram da je jedan od najotmjenijih i s kojim nikada ne možete pogriješiti.” izjavila je Renata.

Dollsice se lako može ukombinirati u razne stilove, iako su one same po sebi najbliže minimalističkom stilu odijevanja. Namjenjene su svim tipovima žena, koje se žele osječati lijepo, elegantno i ugodno u svojoj odjeći.

grgicevic (7)

grgicevic (5)

0