Jednostavne kombinacije za dane kada ne znate što nositi

Jednostavne kombinacije za dane kada
ne znate što nositi

Nakon vikend kojeg smo preveli u ležernim komadima udobnim poput pidžame, ponedjeljak donosi povratak u svakodnevicu i nekoliko modnih dilema. Što obući?, pitanje je na koje ćemo odgovor tražiti na svakoj polici i vješalici unutar našeg ormara. Osim besciljnog lutanja unutar garderobe, tjedne ispred nas obilježit će i prijelazno razdoblje.

Posljednji ljetni i prvi jesenski dani označit će početak promjene sezona i veliku promjenu garderobe. Izmjena sunčanih i kišnih dana i kaos unutar ormara jutarnje spremanje pretvorit će u malu modnu moru. Osjećaj da nemamo što obući dok stojimo ispred otvorenih vrata prepunog ormara svima je poznat. Iako ćemo nerijetko pomisliti da je vrijeme za shopping, odgovor na pitanje što nositi već se nalazi unutar naše garderobe.

JEDNOSTAVNE I CHIC KOMBINACIJE SKRIVENE UNUTAR SVAKE GARDEROBE

Čak i kada nam se čini da nemamo što obući, unutar svakog ormara krije se nekoliko istovremeno vrlo jednostavnih i jednako chic dnevnih kombinacija. Nekoliko dovitljivih odabira će transformirati basic komade i donijeti novi izgled našim omiljenim kombinacijama. Polica s modnim dodacima uvijek je dobar početak. Jednostavan spoj bijelog topa i najdražih traperica odgovor će pronaći u modnim dodacima jarkih boja. Jarke boje i uzorci u novoj sezoni obojit će i brojne odjevne komade. Zamjena omiljenog para traperica s hlačama u boji ili košulje neutralne boje s vibratnom, statement nijansom izbor su s kojim ne možete pogriješiti.

Osim modnih dodataka, omiljenom spoju traperica i bijelog topa novi izgled donijet će slojevite kombinacije s raskošnim kimonom u glavnoj ulozi. Uz floralne motive i prozračan materijal, bijeli T-shirt i traperice izgledati će bolje no ikad. Jednaki efekt za prvih jesenskih dana postići ćemo i uz pomoć omiljenog blejzera. Dok će kimono unijeti boemsku romantiku u prve jesenske kombinacije, blejzer će stvoriti formalniji look savršen za dane ispunjene brojnim obavezama kada se želimo istovremeno osjećati udobno i izgledati sređeno.

Romantične haljine bile su naš omiljeni izbor tijekom cijele ljetne sezona, a u kombinaciji s crnim čizmama dobit će svoje novo izdanje kao stvoreno za prijelazno razdoblje. Uz par crnih gležnjača, novo, ležernije izdanje ljetne haljine za prijelazno razdoblje donijet će traper ili kožna jakna i zamjena ljetnih sandala s tenisicama. Unutar slojevitih kombinacija, haljina će još jednom potvrditi svoj status jednog od najsvestranijih komada. Dok će prozračni modeli odlično izgledati nošeni preko omiljenog para traperica, popularne košulje haljine pretvorit će se u elegantan i prozračan jesenski ogrtač.

U nastavku vam donosimo još nekoliko odličnih ideja koje smo pronašli u street style izdanjima naših omiljenih trendseterica.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori