Dizajnerske haljine koje prolaze kao vjenčanice

Roksanda

Roksanda

Sezona vjenčanja za ovu je sezonu možda ostvarila svoj puni potencijal, no sve mladenke koje planiraju svadbu iduće godine, trenutno su u potrazi za inspiracijom kakvu vjenčanu haljinu odjenuti. Dio je to slagalice koji je ženama možda i najbitniji, pa za njega često treba i najviše vremena te uloženog truda. Ako se pronalazak ne nazire u brojnim domaćim salonima koji nude posudbu ili kupovinu vjenčanica, dobra je ideja konzultirati inozemne web stranice i provjeriti, ako ništa barem za nadahnuće, što po tom pitanju sugeriraju strana modna imena.

needle-thread

Needle & Thread

Ponekad se u dizajnerskim kolekcijama mogu pronaći haljine, koje bojom, materijalom, krojem ili detaljima savršeno odgovaraju vjenčanim prigodama. Riječ je najčešće o večernjim haljinama, izrađenim u tradicionalnoj bijeloj boji, koje se ističu bogatim vezom, čipkom ili delikatnim cvjetnim aplikacijama te u tren oka mogu postati jedna idealna vjenčana kreacija.

juan-carlos-obando

Juan Carlos Obando

Na Net-a-Porteru, primjerice, pronaći ćete komade iz kolekcija brendova Self-Portrait i Needle & Thread, koji će oduševiti buduće boho mladenke, ali i prelijepe, strogo minimalističke kreacije Stelle McCartney, Roksande Ilincic, Rolanda Moureta i Calvina Kleina. Tu se krije i jedan fantastičan kombinezon, koji će poželjeti i ne tako tipične mladenke!

roksanda3

Roksanda

needle-thread2

Needle & Thread

solace-london

Solace London

self-portrait

Self-Portrait

calvin-klein-collection

Calvin Klein Collection

roland-mouret

Roland Mouret

self-portrait2

Self-Portrait

miu-miu

Miu Miu

stella-mccartney

Stella McCartney

roksanda5

Roksanda

needle-thread3

Needle & Thread

giambattista-valli

Giambattista Valli

Foto: Net-a-Porter

0