Divna proslava 15. rođendana brenda A’marie

Divna proslava 15. rođendana
brenda A’marie

Amarie-happy-15-(28)

Bila je to večer u kojoj se događalo mnogo. Palile su se lampice u gradu, slavio se dolazak prosinca, gradske ulice preplavili su koraci povodom najljepšeg Adventa, no jedna intimna,  kreativna i rođendanska priča odvijala se u Krajiškoj ulici, a nosila je ime – A’marie. Svaki rođendan je poseban, a kada se događa u prosincu, onda je, morate priznati, ipak još malo posebniji.

Amarie-happy-15-(29)

Sretan 15. rođendan

‘’Htjela sam rođendansku večer svog brenda posvetiti trenutku i emociji koju je svatko na kraju mogao ponijeti sa sobom…’’ rekla je Anamarija. ‘’Nevena, Jelena, Tatjana, Kristina, Suzana, Dora, Tena, Nina Mia i Tea su u jednom trenutku obilježile ono što radim, kao zaštitna lica kampanja ili žene s kojima surađujem već dugi niz godina. Tako je ustvari bilo skroz prirodno da ih okupim na jednom mjestu, u druženju koje u potpunosti preslikava emociju s kojom stvaram 15. godina. Htjela sam da vrijeme stane na jednu večer.’’

Amarie-happy-15-(23)

A’marie je jako osoban brend. Od samog početka Anamarija kreira počevši od sebe, stavljajući u centar nježnost i prirodnu ljepotu. Uživa u kreacijama svojih kolekcija koje u prvi plan stavljaju osobnost i dopuštaju potpunu nesputanost. U njezinoj odjeći osjećaj je drugačiji, pa je takvo bilo i slavlje.

Amarie-happy-15-(22)

A’marie & O’snova

Magija se desila spajanjem s projektom O’snova, Bobom Blašković i Anom Horvačić Debić, a sve je bilo zamišljeno kao iznenađenje do samog početka. Kreativna radionica uz vodstvo divne Bojane Brkić (Boya Porcelain) vratila nas je drevnoj tehnici izrade keramike u kojoj je svaka stvarala svojim rukama, kreirajući simpatičnu kolekciju nadahnutu s A’marie. Proces koji je osoban, a inspirativan sam po sebi, na par sati sve je odveo u posebnu bajku oslikanu najljepšim bojama i emocijama.

Amarie-happy-15-(15)

Male spontane pauze odvijale su se uz hranu Ana Kurtele s bloga Foozdarije – datulje i pancetu, okruglice od sira i pistacija, te naposljetku bijelu panna cottu i rođendansku tortu od mrkve. Uz gutljaje šampanjca i vina Kabola puhale su se zlatne svjećice, noć je bila obasuta zlatnim letećim zvjezdicama i ispunjena opuštenim razgovorima. U trenutku kada su cipele postale suvišne, razgovor najvažniji, večer se privela kraju s amarilisima i prekrasno zapakiranim poklonima za što se pobrinuo Gift Angel. I željom da se sve odvije iznova.

Bojana Brkić

Bojana Brkić

Blagdanska limited kolekcija

Sve A’marie djevojke nosile su novu limited kolekciju, nastalu posebno za ovu prigodu. Trideset odjevnih komada od samta, svile i vune pretvoreni su u kombinezone, bluze s volanima i nove kapute. Karirani uzorak daje boyish notu bluzama, muški krojevi sakoa stapaju se uz hlače širokih nogavica, a hlače na tregere nadovezuju se na široke košulje s mašnama. Haljine se transformiraju iz dnevnih stylinga u večernje, ovisno o tome kako ih želite kombinirati. Cijela blagdanska limited kolekcija bit će dostupna na web shopu i u dućanu.

Amarie-happy-15-(14)

Anamarija Brkić i Tina Bačić

Anamarija Brkić i Tina Bačić

Suzana Horvat

Suzana Horvat

Kristina Bradač

Kristina Bradač

Tatjana Dragović

Tatjana Dragović

Dora Fišter

Dora Fišter

Jelena Veljača

Jelena Veljača

Nina Mia Čikeš

Nina Mia Čikeš

Nevena Rendeli

Nevena Rendeli

Amarie-happy-15-(27)

Amarie-happy-15-(24)

Foto: Tomislav Valent i Maja Danica Pečanić
Kosa: Salon Teuta
Make-up: Marijana Gluić i Sabina Šarić Novak za  Jane Iredale (Dermacare)
Namještaj: Themelia

Učitati još
Zatvori