Diana Viljevac predstavila kolekciju za jesen/zimu 2017.

Diana Viljevac predstavila
kolekciju za jesen/zimu 2017.

viljevac-1-(2)

Dizajnerica Diana Viljevac, sezonama unatrag, svojim vizualima nudi potpuno novi i minimalistički pogled na svoje kolekcije. Takav pristup osmišljen je i za nove vizuale koji najbolje dočaravaju balans njenih kreacija i estetike brenda.

viljevac-2-(2)

Diana Viljevac jesen/zima 2017.

Pročišćena i bazična ready to wear kolekcija  sastoji se od haljina, kombinezona i kaputa koji su pojednostavljeni kako krojem tako i koloritom. Okosnica dizajna su V izrezi, dok je golim ramenima naglašena ženstvenost. Poseban naglasak stavljen je na struk, a haljine su „midi“ duljine što ih čine nosivim u svim prilikama i prigodama.

viljevac-3

Svake jeseni žene su u potrazi za idealnim kaputom, upravo Diana je dizajnirala takav, topao, udoban, nosiv i ženstven. Kaput ovih hladnijih dana postaje lice našeg stila, u dvobojnim i trendi kaputima Diane Viljevac provest će te cijelu jesen i zimu. Kaputi su napravljeni od vune i viskoze, dok su haljine i kombinezone izrađeni od prirodnih i umjetnih vlakana.

viljevac-4-(2)

Osnovna vizija ove kolekcije bila je ponuditi odjeću koja odgovara svim tjelesnim konstitucijama i generacijama, te da se svatko može pronaći u njoj. Često mislimo da naš stil određuje naša omiljena boja, stoga paleta od 15 boja ponuđena je klijenticama na izbor da svoju haljinu ili kombinezon u omiljenoj boji ukomponiraju u vlastiti stil.

viljevac-5

Kolekcija je dostupna u showroomu na adresi Šenoina 11, 2. kat ili putem web shopa: www.dianaviljevac.com

Fotografije: Jakov Baričić
Model: Iva Mijolović (Colors Model Management)
Šminka: Simona Antonović
Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica)

Učitati još
Zatvori