Vikend “day to night” kombinacije za proljeće

Vikend “day to night”
kombinacije za proljeće

@mija_mija

@mija_mija

Nakon napornog radnog tjedna ispunjenog obavezama kada se čini da dani traju predugo, vikend donosi prijeko potreban predah koji nerijetko ispunjavamo ugodnim druženjima uz nezaobilaznu šalicu kave na prepunim terasama, lutanjima gradom i tulumima s kojih se vraćamo tik pred zoru. Uz savršeno isplanirani vikend s najdražom ekipom, jedino što nam treba je jednako savršen plan unutar našeg proljetnog ormara koji će spojem ležernih, elegantnih i party komada stvoriti vikend kombinaciju s kojom ćemo nakon zadnje popodnevne kave, bez povratka kući, nekoliko sati provedenih pred ormarom i ponovnog presvlačenja, samo ušetati u večernji izlazak.

@fakeleather

@fakeleather

Dok ležerne vikend kombinacije u proljeće ispunjavaju jednostavni basic komadi,večer donosi sjaj metalik materijala, igru uzoraka i upečatljivi par party cipela s visokom, ne uvijek najudobnijom, potpeticom. Iako naizgled dva različita modna svijeta, jednostavan igra spajanja nespojivog stvorit će “day to night” kombinacije dovoljno udobne da u njima provedemo cijeli dan i dovoljno upečatljive da zavladaju plesnim podijem.

@harperandharley

@harperandharley

Traperice spojite s neodoljivom igrom jednostavnih uzoraka i podignite parom cipela s udobnom potpeticom s vrckastim detaljima, khaki boje dodajte dozu seksipila s bralette topom od čipke, a sjaj satenske slip haljine umirite bijelim T-shirtom. U nastavku vam donosimo nekoliko jednostavnih formula koje će vam već sutra pomoći da iskoristite svaku minutu slobodnog dana, a koje ćete istovremeno lako rekreirati unutar vlastite proljetne garderobe.

PLISIRANA METALIK SUKNJA S GRUNGE PRIZVUKOM

@wethepeoplestyle

@wethepeoplestyle

TRAPERICE + IGRA MONOKROMNIH UZORAKA + PARTY CIPELE

@shotfromthestreet

@shotfromthestreet

KHAKI ZA DAN I VEČER

@carmengracehamilton

@carmengracehamilton

TRAPER JAKNA + TRAPER SUKNJA + MARY JANE CIPELE

@wethepeoplestyle

@wethepeoplestyle

SJAJNI SATEN UMIREN BIJELOM T-SHIRT MAJICOM

@carmengracehamilton

@carmengracehamilton

ALL BLACK KOMBINACIJA UKRAŠENA TRENDI DETALJIMA

@harperandharley

@harperandharley

SPOJ GINGHAM UZORKA I JARKE BOJE

@meganellaby

@meganellaby

CRVENA HALJINA JE UVIJEK DOBRA IDEJA

@daramuscet

@daramuscet

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori