Lively – cool brend donjeg rublja

lively

Kada dobar dio karijere provedete u redovima Victoria’s Secreta, teško je zamisliti svoj novi posao u nekom drugom sektoru osim onom modnom. Njega se, naime, nastavila držati Michelle Cordeiro Grant kada je otišla s pozicije u VS-u, a upravo ju je segment donjeg rublja, nakon svih stečenih znanja u američkom brendu, privukao da pokrene vlastiti modni brend Lively.

lively3

Brend je lansiran krajem travnja te je posvećen svim aktivnim ženama koje se u svom donjem rublju vole osjećati ugodno, ali i zavodljivo. Lively u svijet donjeg rublja uvodi pojam Leisurée i svojom ponudom u jedno spaja elemente sportskog, atletskog stila te onog glamuroznijeg, high end karaktera. Tu je, naravno, i iznimna kvaliteta Lively komada, grudnjaka i gaćica, koju osigurava tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u dizajnu i izradi donjeg rublja.

lively2

Lively je u vrlo kratkom roku privukao mnogo pozornosti, jer je ženama ponudio ove bazične komade koji izgledaju odlično i nevjerojatno su udobni, a to su najčešće stavke koje jedna drugu međusobno isključuju kada je riječ o donjem rublju. Zasad je u ponudi nekoliko osnovnih modela, no uvjerljivo najveću pažnju privlače bralette grudnjaci-topići, koji dolaze u nekoliko uzoraka i boja. Želite li saznati više što sve Lively nudi kupcima, posjetite službenu stranicu brenda Wear Lively.

lively7

lively11

lively4

lively9

lively10

lively5

lively8

Foto: Lively, Instagram

0