Čizme s biserima su najatraktivniji jesenski trend

Čizme s biserima su
najatraktivniji jesenski trend

Ako se pita trendseterice, jedan od najvećih trendova koji ćete ove sezone spaziti u trgovinama s obućom, definitivno su čizme s biserima. Od sasvim niskih modela do srednje visokih čizama, biseri vladaju raznim stilovima i polako se pretvaraju u najatraktivniji detalj sezone. Sramežljivo su se počeli pojavljivati na modnim dodacima još prošle godine, da bi se postepeno pretvorili u vrući modni trend za ovu jesen i zimu.

O prvim modelima čizama s biserima koje već viđamo na gradskim ulicama, već smo vam pisali ovdje, a sada smo istražili i kakva je ponuda drugih modnih brendova kod kojih često kupujemo.

Pinko je za ovu sezonu pripremio dva cool modela s biserima: jedan je sasvim military stila, a drugi je bikerskog stila, s kožnim remenčićima i kopčama. Osim peta, biseri sada ukrašavaju i vezice na čizmama, a najpoželjnije modele ovog stila, pronašli smo u Bershki i Stradivariusu. Razloge zašto su čizme s biserima toliko popularne, trebalo bi potražiti u i dalje popularnom trendu spajanja nježnijih i grubljih materijala i detalja, a u ovom slučaju u jedno se kombinira nešto grublja i edgy crna koža s elegantnim i profinjenim detaljima bisera. Gdje još pronaći čizme koje svi sada žele i u kojima ćete i vi uživati cijele sezone, provjerite u nastavku.

Foto: ASOS, Bershka, Missguided, Pinko, Pull & Bear, Stradivarius

Učitati još
Zatvori