Napokon je stigla dostojna high street kopija Loeffler Randall sandala – i već je skoro pa rasprodana
Napokon je stigla dostojna high street kopija Loeffler Randall sandala – i već je skoro pa rasprodana

Napokon je stigla dostojna high street kopija Loeffler Randall sandala – i već je skoro pa rasprodana

Američki brend ručno rađenih cipela Loeffler Randall osnovan je 2004. godine, no otkako ga je 2020. poduzetni bračni par iz svog podruma preselio u prvi butik, žene diljem svijeta poludjele su za njihovim postolarskim kreacijama koje izgledaju poput malih remek-djela.

Gotovo kultni status u kratkom roku dobile su njihove sandale s plisiranim mašnama, toliko delikatne i zanimljive da su ih sve pobornice ženstvenih modnih dodataka poželjele imati u svom ormariću s cipelama.

Cipele Loeffler Randall postale su sinonim za savršene sandale s mašnama, a sve do sad niti jedan poznati high street brend nije ih uspio iskopirati.

San svake mladenke

Dok su se zlatne i šarene plisirane cipele Loeffler Randall počele nositi uz razne modne kombinacije, mladenke su očarale sandale s mašnama u baby plavoj i bijeloj boji.

S obzirom na cijenu od nekoliko stotina eura, koliko je potrebno izdvojiti za te prekrasne sandalice, ne čudi što se prva high street kopija gotovo rasprodala u samo nekoliko dana!

Napokon je stigao duplić!

Na pristupačnu verziju sandala Loeffler Randall odvažio se tko drugi no ASOS, popularna shopping destinacija na kojoj je lako pronaći sve aktualne trendove.

ASOS je tek izbacio sandale s oversized, blago plisiranom mašnom u zlatnoj i bijeloj boji no stanje na zalihama govori kako je izvježbano oko fashionistica koje kupuju na ASOS-u brzo prepoznalo da je riječ o kopiji cipela Loeffler Randall. 

Cipele pod nazivom ASOS Hitched Bow Sandals već su rasprodane u gotovo svim veličinama.

Sandale ASOS

Uz cijenu, postoje još neke razlike

Dizajneri iz ASOS-a mudro su se inspirirali modelom koji ima remenčiće oko gležnja i koji je puno stabilniji od jednako popularnog modela cipela Loeffler Randall u stilu natikača.

Mašna na ASOS-ovim sandalama nije tako bogato plisirana poput ručno rađene mašnice iz radionice slavnog brenda, a prepoznatljiva okrugla potpetica u high street izvedbi je klasičan četvrtasti block.

Glavnu razliku, naravno, čini cijena od 52 eura za razliku od 383 eura, odnosno iznosu koji je potrebno izdvojiti za sandale Loeffler Randall u modelu Cammelia Knot Mule. 

Cipele ASOS Hitched Bow Detailed - Gold
Cipele ASOS Hitched Bow Detailed - Ivory
Cipele Camellia, Loeffler Randall, Zalando

Foto: ASOS, Instgaram (@loefflerrandall)

Učitati još
Zatvori