Chloé Susanna čizmice ne izlaze iz mode ni ove sezone

Chloé Susanna čizmice ne izlaze
iz mode ni ove sezone

Prije nekoliko dana pisali smo vam o gležnjačama kuće Givenchy koje će i ove jeseni biti u modi, a osim što su dobile svoje high street verzije, popularnost će, osim s ovim cijenom pristupačnim interpretacijama, također dijeliti s Chloé Susanna čizmicama. I sami znate da je riječ o jednom od kultnih modela cipela unatrag desetljeće i definitivno se čini kako ih se trendseterice još uvijek nisu zasitile.

Chloé Susanna gležnjače sa zakovicama

Spremne za novu sezonu, Chloé Susanna čizmice čekaju svoje nove vlasnice u mnogim online shopovima, pa tako i na Net-a-Porteru. Ondje je trenutno dostupan za kupnju model od glatke crne kože, kao i onaj od brušene bež kože.

Prošle godine, modna ih je kuća Chloé ponudila i u predivnoj baršunastoj verziji, a o tome smo vam pisali ovdje. I dok se čeka da se Susanna klasicima i ove godine pridruže neke specijalne edicije, nemoguće je ne primijetiti kako domaće modne trgovine i specijalizirane dućane s cipelama polako preplavljuju inačice ovog ikoničnog modela. U prošlosti su se njima već inspirirale poznate high street kuće poput Zare, a da je trend daleko od izumiranja, sada dokazuju i Stradivarius, ASOS i mnogi drugi. U nastavku pronađite gdje ćete sve ove sezone pronaći cijenom pristupačnije inačice Chloé Susanna čizmica.

Modeli iz high street ponude:

Učitati još
Zatvori