Omiljene Chloé salonke u high street verziji

Omiljene Chloé salonke u high
street verziji

Koliko su cipele modne kuće Chloé obožavane među trendsetericama, više nije potrebno ni posebno napominjati. Zimu na izmaku definirala su dva modela ovog brenda, točnije baršunaste Susanna gležnjače i Harper srednje visoke crne čizme na vezanje, oko kojih je vladala ogromna potražnja.

I proljetna sezona donosi neke nove ‘it’ modele iz francuske modne kuće, no klasici su ponekad klasici i zato će omiljene Chloé Lauren salonke ponovno biti veliki hit. One su dio Chloé ponude već nekoliko godina i modne zvijezde im se uvijek rado vraćaju u svakodnevnim prilikama.

Danas su instantno prepoznatljive zbog svog dizajna – okrugle kapice, srednje visoke ‘block’ potpetice i valovitog poruba. U međuvrenu je obitelj Chloé Lauren cipela upotpunjena i balerinkama te espadrilama, a ovim rekli bismo kultnim salonkama inspirirali su se i high street brendovi.

chloe salonke

Chloe Lauren salonke

Omiljene Chloé salonke u high street verziji ove ćete sezone pronaći u Mangu, u tamno plavoj i boji terakote. Modeli iz ovog high street brenda nešto su zatvoreniji i na taj se način prilagođavaju aktualnom trendu visoko rezanih cipela. Više fotografija dva modela u kojima biste mogli provesti proljetne dane, pronađite u nastavku:

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Učitati još
Zatvori