Baršunaste Chloe čizmice

Pita li se trendseterice, sve su jako dobro upoznate s Chloe Susanna čizmicama – jednim od najpopularnijih modela cipela u, usudilo bismo se reći, modernoj povijesti modne industrije. Ove su se gležnjače na modnoj sceni pojavile 2009. godine, a od tada gotovo da nema poznate žene, glumice, pjevačice ili manekenke, koja ovaj ikoničan par čizmica nije uvrstila u vlastitu garderobu.

Chloe Susanna čizmice u baršunu

Trend je započeo otkako su u Susanna čizmicama spažene Kate Bosworth, Nicole Richie i Miranda Kerr, nakon kojih su uslijedile i druge zvijezde. Sve one zapravo još uvijek posežu za ovim Chloe bestsellerom, što dodatno potvrđuje kako se radi o komadu koji stremi statusu modnog klasika.

Chloe Susanna čizmice u baršunu

I sama kuća Chloe radi na tome da obožavane čizmice ne padnu u zaborav, pa tako svaka nova sezona donosi priliku za pokazati Susanne u novom ruhu. Originalni dizajn – crna koža, metalne kopče i zakovice, u međuvremenu je dobio mnoge nove verzije, počevši od modela u jarko crvenoj boji, preko onih izrađenih od brušene kože pa sve do baršunastog modela koji će ove sezone biti apsolutni hit.

Chloe Susanna čizmice u baršunu

Na Net-a-Porteru od neki dan možete pronaći Chloe Susanna čizmice u baršunu i prelijepoj nijansi crvene, točnije boji vina. Zahvaljujući ovom trendi materijalu, riječ je definitivno o paru cipela koji će ove jeseni i zime biti glavna zvijezda svakog stylinga i dati mu onaj rock-chic dodir koji trendseterice već godinama vole.

Foto: Instagram, Net-a-Porter

 

Komentari