Chanelova glamurozna večera uoči dodjele nagrada BAFTA

Rosamund Pike

Rosamund Pike

U mondenoj londonskoj četvrti Mayfair, Chanel je ove subote okupio zvjezdano društvo i istome priredio glamuroznu večeru uoči dodjele nagrada BAFTA, koja je sinoć održana u Londonu. Pre-BAFTA večera ove poznate modne kuće, već se 17 godina tradicionalno održava i okuplja samu kremu svjetske filmske i glumačke scene.

chanel

Cate Blanchett i Julianne Moore

Ovog puta domaćin joj je bio autor Charles Finch, na čiji su poziv pristigle mnoge svjetske face. Cate Blanchett, Julianne Moore, Dakota Johnson i Rosamund Pike, ženska su holivudska lica koja smo susreli i na sinoćnjem crvenom tepihu, a koja nisu mogla odbiti poziv na Chanelovo subotnje događanje. Večeru su svojim dolaskom upriličile i brojne druge ‘it’ djevojke i ambasadorice brenda, poput glumica Clemence Poesy, Ellie Bamber i Anne Brewster.

chanel2

Ellie Bamber i Clemence Poesy

Većina uzvanica, sasvim očekivano, bila je od glave do pete odjevena u Chanel, i to redom u kreacije od tvida i čipke u suzdržanom, crno-bijelom koloritu, iz aktualnih Chanelovih kolekcija Paris to Rome i Pret-a-Porter proljeće/ljeto 2016. Njihove stylinge kompletnima su učinili luksuzni zlatni i dijamantni nakit te make up s potpisom ove slavne modne kuće.

chanel3

Hannah Bagshawe, Eddie Redmayne i Anna Brewster

Foto: Chanel

0