Bili smo na Chanel reviji u Parizu – pogledajte dojmove iz prve ruke
Bili smo na Chanel reviji u Parizu – pogledajte dojmove iz prve ruke

Bili smo na Chanel reviji u Parizu –
pogledajte dojmove iz prve ruke

Ovaj tjedan revijalno je započeo u duhu pariškog Tjedna mode. Inače, Tjedan mode u Parizu ističe se kao jedan od najprestižnijih događaja godine, a upravo mi smo imali priliku prisustvovati njemu. Dobiti pozivnicu za Chanel reviju stvar je prestiža. Koliko god da ste utjecajni na društvenim mrežama – to vam neće po defaultu osigurati ulaz na Chanel reviju. Naprotiv, ova modna kuća pažljivo bira suradnike i brend ambasadore, a sve mora biti u duhu vizije koju je nekada davno imala Coco Chanel. Zato nam je izrazita čast reći da je Iva Radić jedna od njih. Stoga, jedino nam preostaje reći Merci pour l’invitation Chanel.

Get Ready With Iva

Krucijalan korak prisustvovanja Tjednu mode u Parizu je pomno osmišljen outfit. No, to nije nikakav problem ako ste žena od stila, karakterističnog vizualnog identiteta poput osnivačice Journal-a Ive Radić. Ogrtač u prepoznatljivom uzorku tvida, balerinke koje postaju it modni komad sezone te torbica ukrašena divnim biserima daju Chanel potpis Ivinoj kombinaciji.

Modna revija za pamćenje

Ovogodišnja scenografija u prvi plan istaknula je cvijet kamelije koji predstavlja simbol modne kuće Chanel. Naime, bijela kamelija kultni je simbol modne kuće Chanel, a ove godine imali smo priliku na modnoj pisti vidjeti i crvenu kameliju. Naime, 2021. godina obilježila je stoljeće legendarnog Chanel mirisa No.5, a sada je na red došlo stoljeće Chanel mirisa No.1 koji je prožet crvenom kamelijom. Stoga ne čudi činjenica da je upravo i crvena kamelija bila u fokusu ove modne revije. Malo je reći da je ova modna revija oduzela dah mnogima, a cijeli pregled revije potražite ovdje.

Foto: Privatna arhiva

Učitati još
Zatvori