Četiri jeans kombinacije Rosie Huntington-Whiteley

rosiehw2

Vlasnica jedne od najpoželjnijih garderoba u Hollywoodu danas je definitivno Rosie Huntington-Whiteley. Njeni ormari puni su komada iz najnovijih dizajnerskih kolekcija, a brendovi koje nosi pravi su epitom ležernog i trendi kalifornijskog stila. Naodmet nije ni činjenica da poznata manekenka surađuje s mnogima od njih, poput Paige Denima, pa gotovo da ni ne prođe dan, a da ju ne vidimo u traperu ovog cool modnog brenda.

rosiehw3

Upravo je jeans zavladao kombinacijama koje je Rosie počela objavljivati na svom Instagram profilu i pokazala kako su traperice neizostavan dio njenog stila, pogotovo kada su u pitanju radni dani koji ju vode na snimanja, poslovne sastanke i druge obaveze.

rosiehw

Iako u suštini vrlo klasični, komadi koje nosi trendovskog su prizvuka i uvijek u skladu s aktualnom sezonom, pa slavna ljepotica ove jeseni između ostalog nosi i ključni model traperica, kao i trapezice te za L.A. nezaobilazne vruće hlačice od trapera. Ležernost jeansa u kombinacijama upotpunjavaju traper košulje i nježne bijele bluze, a Rosie sve začinjava boho chic modnim dodacima; maramama, dizajnerskim torbicama, sandalama i gležnjačama.

rosiehw4

Foto: Instagram (@rosiehw)

0