C&A kolekcija za proljeće 2017.

C&A kolekcija za proljeće 2017.

C&A

Nova sezona zahtjeva drugačiji način razmišljanja, a ove godine inovativni C&A prednjači u tome. Njihova je modna priča inspirirana cijelim svijetom i različitošću kultura koje su u kolekciji svedene pod isti nazivnik.

Inovativna i svježa kolekcija, predstavljena kroz pet ključnih kategorija i prilagođena svim oblicima i veličinama, pronaći će svoje mjesto u garderobama žena diljem svijeta. Tradicionalni načini izrade, ali s modernim senzibilitetom, omogućili su C&A istraživanje printeva, uzoraka, tekstura i boja, a samim time i stvaranje kolekcije pune života. Eklektičan spoj uzoraka proizlazi iz palete bogato crvene, začinsko smeđe, maslinasto zelene i nebesko plave boje. Sve to rezultiralo je asortimanom modernih, iznimno nosivih krojeva. Kimono jakne, jersey maxi haljine i vezene torbe, pronaći će svoj put do svakoga tko prati trendove.

C&A

C&A nudi velik izbor delikatnih stilova koji vode toplim danima. Kombinacijom čipke, trapera, šarenila, heklanih detalja i cvjetnih motiva, stvorena je romantična, ali i osvježavajuća linija odjeće. Boje koje se koriste za vrlo popularne ‘off-the-shoulder tops’, cropped hlače i ‘saddle’ torbe su nježno roza, prirodno zelena i svijetlo plava.

Za vruće ljetne dane C&A se odlučio poigrati sa ženstvenošću kako bi njihova kolekcija bila prikladna tijekom cijele sezone. Prihvaćanjem svih oblika i veličina, ovaj ansambl stilova odgovara svima. Svaki komad je zabavan i lepršav te na taj način odražava ključne trendove nadolazećeg razdoblja. Fit i flare, maxi i ‘off-the-shoulder’ haljine ovogodišnji su hit.

C&A

Iako je specifičan za klasične stilove, traper je puno više od toga. On predstavlja ultimativnu ljetnu garderobu koju predvode udobne haljine, suknje i bluze. Mekan i podatan materijal vraća u život trucker jakne te omogućava kombiniranje više vrsta materijala. C&A nastavlja tradiciju korištenja pamuka za stvaranje nove odjeće. Komadi iz ove kolekcije prate liniju tijela i naglašavaju prirodne obline te uz to pružaju osjećaj zadovoljstva i sreće. Naime, C&A u novoj kolekciji uvodi korištenje recikliranih materijala kako bi se smanjila nepotrebna potrošnja novih sirovina. Traper od BIO pamuka, reciklirani traper i water-saving traper naći će svoje mjesto na policama svih C&A trgovina.

C&A

Noćna ili dnevna varijanta, poslovna ili opuštena, C&A kolekcija donosi odgovor na sve. Najsjajnije izdanje odjeće, obuće i modnih dodataka zadovoljit će ukuse svakoga i svagdje. C&A kolekcija ss2017 će biti dostupna na policama svih C&A trgovina od 1. ožujka, 2017. godine.

C&A

C&A

C&A

C&A 17 (29)

C&A 17 (28)

C&A

C&A

C&A

C&A 17 (25)

C&A 17 (17)

C&A

C&A

C&A

C&A

C&A

C&A

C&A 17 (27)

C&A

C&A

C&A

C&A 17 (9)

 

Foto: C&A

Učitati još
Zatvori