C&A ekološki osviještena odjeća za djecu

C&A proljetna kolekcija 2015. nudi više održive odjeće nego ikad prije! Naime, poznati brend uvodi asortiman održivih proizvoda za djecu i bebe za proljeće 2015. Korištenjem certificiranog organskog pamuka, recikliranog poliestera i više održive viskoze, bebe i djeca će danas biti ukorak s modom te će se osjećati udobno, a pomoći će spasiti planet za bolju sutrašnjicu. Raznovrstan odabir iz kolekcije za djecu i bebe bit će široko dostupan diljem cijele Europe u ožujku 2015.

c&a proljeće 2015.

Proljetna kolekcija uključuje niz proizvoda koji su certificirani diljem cijelog lanca nabave od strane Svjetske norme za organski tekstil (GOTS), zbog čega su bodiji, hlačice, džemperi i podbradnici za bebe nježni za osjetljivu kožu. Rabljene tvari ekološki su sigurne za ljude, a organski je pamuk kombiniran s ekološki i društveno odgovornom proizvodnjom. Uvođenje prve kolekcije za bebe koju je certificirala norma GOTS u C&A, predstavlja daljnji razvoj ukupnih nastojanja tvrtke u vezi s održivošću. Uzorci s palmama u modi su za djevojke ovog proljeća, a taj se motiv nalazi na mnogim haljinama, hlačama i kratkim hlačicama od više održive viskoze. Izrađen od stabala, ovo organsko vlakno meko je i prozračno. Štoviše, C&A jamči da se u proizvodnji viskoze za ovu kolekciju nisu koristili ugroženim vrstama drveća, kako bi pomogli u očuvanju šuma našeg planeta za buduće generacije.

Cool i praktični traper za dječačiće sada je u C&A također ekološki osviješten, s uvođenjem svojih novih kreacija od trapera izrađenih od 72% organskog pamuka i 28% recikliranog poliestera u odabranim trgovinama. Laserske tehnike i tehnike pranja ozonom smanjuju učinak na okoliš, dok mješavina organskog pamuka i recikliranog poliestera pruža izdržljivi krajnji rezultat, dovoljno čvrst kako bi izdržao i najživlju igru. Također pomaže u održavanju planeta čistim, budući da je reciklirani poliester izrađen od PET boca za vodu. Više održivih kolekcija i proizvoda bit će ostvareno tijekom 2015!

Komentari