Budoar nova kolekcija nas je osvojila na prvu
Budoar nova kolekcija nas je osvojila na prvu

Budoar nova kolekcija nas je
osvojila na prvu

Kada govorimo o notama i jednoj savršenoj kompoziciji, zapravo govorimo o balansu. Balans retro glamura i pop-rok ere kao ključ estetike regionalnoga brenda Budoar Atelier. Ovoga puta vas vodi u vrele ljetne dane obojene nijansama bisera i svježine. Upravo takav opis nosi simboličan i konceptualni naziv aktualne Resort 23 kolekcije – “Svečane bijele košulje” .

Prvi dio modne triologije “Film” kolekcije inspiriran je filmom “Crni bombarder”

Naravno, istoimena kolekcija je inspirirana jednom od kultnih pjesama iz davnih, svima poznatih vremena, u izvođenju Anice Dobre. “Svečane bijele košulje” su samo najava i prvi dio planirane ovogodišnje modne trilogije – “Film” koju potpisuje Budoar Atelier, inspirirane filmom “Crni bombarder”. Uskoro očekujte drugi i treći dio pod nazivima “Bombarder” u vidu SS23 kolekcije, kao i “Hipnotic” capsul kolekcije koja uvodi novi segment Budoar asortimana, a to je evening- wear.
Kolekcija “Svečane bijele košulje” sadrži 12 look-ova, košulja i takozvanih košulja/haljina, izrađenih od najfinijih prirodnih materijala poput svile, lana, pamuka i sličnih… Izbor luksuznih i prije svega prirodnih materijala koje plasira Budoar Atelje od svog nastanka do danas je u samom DNA brenda.

Kada glazba, film i moda postignu sinergetski efekt

Umjetnost ne poznaje svoje granice, ova kolekcija je primjer balansa glazbe, filma i mode konstruirane u najljepšim teksturama bezvremenskih košulja.
Zaplešite uz Budoar Atelier ovog ljeta!

CEO Isidora Milenković
Art director @stasa.si
Brand manager @sofija_smiljkovic_
Model @znekey
Photo @lukaboshkovic @faustojanov
Video @stasa.si
MUA @branko.bogicevic

 

 

Učitati još
Zatvori