Ljetni hit u nastajanju: bralette bikini

Ljetni hit u nastajanju: bralette bikini

Sezona godišnjih odmora je iza ugla tako da već maštamo o svojoj omiljenoj ljetnoj destinaciji, sunčanim danima i odmaranju na vrućem pijesku tik do mora. Modni brendovi intenzivno se bave ljetom i kolekcijama za novu sezonu od siječnja, a brojni jet-seteri i influenceri konstantno dane provode upravo na pješčanim plažama, uživajući u najboljim komadima ljetne resort mode.

Upravo zato, istražili smo koji će trendovi prevladavati ili već vladaju ovom godinom, a veliki će hit biti i ovog ljeta. Ljetni hit u nastajanju definitivno je bralette bikini, koji će nastaviti stopama popularnih bralette grudnjaka. Bralette, odnosno ležerni topić, unatrag nekoliko sezona zadominirao je ponudom brendova donjeg rublja, pa ne začuđuje da će svoju vladavinu nastaviti i na plažama. Mekani topići s košaricama u obliku trokutića, sportski su odabir s kojim ćete u novoj sezoni apsolutno biti u trendu.

Tko je sve zaslužan za novopečenu popularnost bralette bikinija? Naravno, Marysia Swim koji je prošlog ljeta bio omiljeni brend kupaćih kostima, s bikinijem zaobljenog poruba koji je osvojio plaže. Modna marka Marysia za ovu godinu ima novi adut – bralette topić s volanom. Trendu se pridružuju još dva brenda; Island Boheme i Frankie Swimwear, sa svojim interpretacijama bralette bikinija koji su san svake minimalistice.

@islandboheme

@islandboheme

@islandboheme

@islandboheme

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori