Model badića koji će vladati ovog ljeta

badic-mijamijamarysia

Marysia Swim (@mija_mija)

Svake godine svjedočimo novim trendovima kupaćih kostima koji preplave trgovine i ako slučajno izlazite iz tih okvira i poželite nešto drugačije, pošteno ćete se namučiti da pronađete svoj idealni badić. Bikini trokutići, mogli bismo reći, jedina su konstanta u moru novih ideja, a prošle je godine, primjerice, bilo gotovo nemoguće pronaći kupaći kostim čiji gornji dio nije u obliku trake.

Nova ljetna sezona čini se nosi i novi hit – gornji dio badića u obliku topića koji se veže oko vrata. U svoje kolekcije već su ga uključili brojni brendovi, među njima i široko dostupni H&M i women’secret, zatim J.Crew koji odnedavno dostavlja i u Hrvatsku, ali nama su najviše zapeli za oko badići Marysia Swim, Same Swim i She Made Me koje su poznate fashionistice i blogerice već uvelike počele objavljivati na svojim profilima.

She Made Me (@joannahalpin)

She Made Me (@joannahalpin)

Marysia Swim još od 2009. godine na svjetskoj sceni privlači pažnju svojim kupaćim kostimima s valovitim porubom, trendom kojeg je pokrenula modna kuća Chloé. Ove sezone najviše se ističe upravo bikini top s vezanjem oko vrata kojeg blogerice već nose. Australski brend She Made Me poznat je po svojim pletenim bikinijima, više namijenjenim za sunčanje ili ispijanje koktela u beach baru, ali sa snažnom boho vibrom koja već nekoliko sezona ne zaobilazi nikoga. Same Swim pak spaja ova dva primjera izvezenim badićima, u kombinacijama crne i bijele boje koje odlično izgledaju na preplanuloj puti.

badic-shemademe

She Made Me (@mija_mija)

Halterneck top može se kombinirati s klasičnim donjim dijelom, minijaturnim bikinijem na vezanje, ali i onim visokog struka za vintage osjećaj, ovisno o vašim željama. No jedno je sigurno – ovakav badić često ćete viđati na plaži ovog ljeta.

H&M Studio (@dreachong)

H&M Studio (@dreachong)

Foto: Instagram

Komentari