Božićne matching pidžame za cijelu obitelj iz kojih se nećete skidati danima
Božićne matching pidžame za cijelu obitelj iz kojih se nećete skidati danima

Božićne matching pidžame za cijelu obitelj
iz kojih se nećete skidati danima

Ima li nešto slađe od zimskih praznika provedenih u toplini svog doma uz najdraže ljude? Gledanje božićnih filmova, pečenje kolača, jutarnje izležavanje i ispijanje vruće čokolade, te naravno, puno društvenih igara, neke su od omiljenih aktivnosti gotovo svake obitelji. Jedna sitnica koja cijeli ugođaj može učiniti još posebnijim preslatke su božićne matching pidžame za cijelu obitelj.

Najslađe božićne pidžame pronašli smo kod brenda Cotton on Kids, a osim matching outfita za spavanje za djecu, roditelje, bake i djedove, tu su i preslatke matching bandane za pse te šlape s istim uzorcima.

Božićne matching pidžame za cijelu obitelj

Najslađe božićne pidžame dolaze u svim veličinama, pa tako imaju i bodije za bebe od 0 do 18 mjeseci, pidžamice za djecu od 2 do 10 godina, te pidžame za odrasle. Osim pidžama u matching ponudi su i bandane za pse, šlape, preslatki božićni rajfovi i vreće za spremanje božićnih darova, slatkiša ili igračaka.

U nastavku donosimo najslađe komade koje ćete sigurno i sami poželjeti za svoju obitelj! Cijelu božićnu kolekciju moguće je i personalizirati, odnosno naručiti pidžame s imenima ili inicijalima članova obitelji, a sve proizvode možete razgledati i naručiti na njihovoj službenoj stranici.

Foto: Instagram, Cotton on Kids

Učitati još
Zatvori