Borša by Mala radnja dizajna ima nove torbe

mrd7

Za hrvatski brend Mala radnja dizajna, 2017. godina ponovno protječe u kreativnom duhu. Krajem siječnja oduševili su nas tanjurima koje su ostvarili u suradnji s poznatom slastičarnom Torte i to, a sada lansiraju posebnu i limitiranu mini kolekciju svoje Angelos torbe u sklopu brenda Borša by Mini radnja dizajna.

Koristili su materijale i uzorke koje ne mogu ponovno kupiti za njihovu izradu tako da je svaki od ovih modela unikatan i neponovljiv. Veliki utjecaj na izgled kolekcije imali su metalni elementi koji su vintage i pričaju neku svoju zaboravljenu priču. Odlučili su ih uklopiti u svoju viziju i napraviti pomalo bezvremenski dizajn torbi. Korišteni materijali su koža, brodski skaj (visokokvalitetna eko koža), traper i jacquard.

mrd

Ovog su puta torbu izradili u čak 3 veličine jer su je do sada imali u samo jednoj. Svaka od njih ima i opciju dugačkog remena, iako su dizajnirane kao male torbe za u ruku. Rijetko su do sada radili  torbe za svečane prigode, pa ovu mini kolekciju stavljaju u tu kategoriju, a sviđa li vam se neki od modela, zanimat će vas informacija da će torbe biti izložene i dostupne na Tjednu dizajna od 9. do 14. svibnja u zagrebačkoj Laubi.

mrd2

mrd3

mrd4

mrd5

mrd6

Foto: Mala radnja dizajna

0