Bojana Gregorić Vejzović još jednom za Movado satove

Bojana Gregorić Vejzović još
jednom za Movado satove

bojana-gregoric-vejzovic-movado-2

Umjetnost je širok pojam koji se može definirati i tumačiti na različite načine. Ona obogaćuje naš život i čini ga mnogo zabavnijim. Zasigurno najljepši spoj umjetnosti ove godine jest spoj glumice Bojane Gregorić Vejzović i Movado satova. Bojana, kao jedna od najboljih hrvatskih kazališnih, filmskih i televizijskih glumica, za sebe bira samo najbolje, stoga i ne čudi ovaj odabir satova popularnog švicarskog brenda za koje kaže da jednako posebno i lijepo izgledaju u svim prilikama, a njezinim odjevnim kombinacijama daju završnu profinjenu notu.

bojana-gregoric-vejzovic-movado-4

Satovi su naime odavno prestali imati isključivo funkcionalnu ulogu, dok su umjetnost i estetika postali podjednako važni, što je Movado među prvima shvatio i primijenio na svoj prepoznatljivi dizajn. Njihovi satovi prava su mala umjetnička remek-djela te istinsko oličenje minimalizma i suptilne elegancije. Ženstveni modeli u luksuznoj zlatnoj i modernoj srebrnoj nijansi namijenjeni nježnijem spolu toliko su sofisticirani da bez premca mogu konkurirati bilo kojem nakitu. Osobnost, elegancija i suptilni seksipil karakteristike su koje podjednako utjelovljuju i lijepa Bojana i Movado, koji stoga čine idealan spoj.

bojana-gregoric-vejzovic-movado-5

Movado, čiji je ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku P-Grupacija, osnovan je 1881.g. u Švicarskoj, a svjetsku slavu stekao je zahvaljujući svom kultnom Museum brojčaniku. Osoba zaslužna za njegov dizajn je umjetnik Nathan George Horwitt, koji je prije točno 70 godina dizajnirao jednostavni sat crne boje i čistih linija, čija se posebnost ogleda u brojčaniku koji nije imao kazaljke, već samo jednu zlatnu točku na poziciji 12, kao simbol sunca. Movado ima i svoj vlastiti muzej koji je osnovala grupa internacionalnih umjetnika Bauhaus škole 1919. godine pod geslom ”Jednostavnost, stil, funkcija”, a ponosni je nositelj više od 100 patenata i 200 međunarodnih nagrada za dizajn i tehnologiju u području urarstva.

bojana-gregoric-vejzovic-movado-1

bojana-gregoric-vejzovic-movado-3

 

Make Up: Žana Kožul
Hair: Ivan Pervan za Ruža Kerastase
Foto: Maja Kljaić

Učitati još
Zatvori