Bojana Gregorić Vejzović je zaštitno lice poznatog brenda satova

Bojana Gregorić Vejzović postala je zaštitno lice Movado satova za Hrvatsku. Iako je i samo stvaranje i proizvodnja ručnih satova svojevrsna umjetnost, ovaj slavni švicarski brend satova posebno je vezan uz umjetnost. Duga, bogata tradicija umjetnosti i inovacija u dizajnu i bliska povezanost s umjetnošću i danas ima snažan utjecaj na identitet Movada.

satovi

Bojana Gregorić Vejzović je o ovoj suradnji rekla: „Jako mi je drago što su P-grupacija i Movado prepoznali u meni sve ono što brand Movado predstavlja i što sam postala njihova ambasadorica za Hrvatsku. Movado satovi su uistinu predivni i mogu se uklopiti u svaku prigodu – večernji ili dnevni izlazak te sportski styling.“

satovi3

Movado je osnovan 1881. g. u Švicarskoj i poznat je po svojem kultnom Museum brojčaniku i modernoj estetici. Uz karakterističan, danas već legendarni i svevremenski dizajn brojčanika koji je od 1960. g. u stalnoj postavi Muzeja moderne umjetnosti u New Yorku, ove švicarske satove odlikuje vrhunska kvaliteta izrade i neodoljiva elegancija. Za Bojaninu frizuru zaslužan je  Ruža Institut Kérastase, za make up Žana Kožul, a fotografije potpisuje Goran Matijašec.

satovi2

Komentari