Boja vina u street style kombinacijama

Boja vina u street style kombinacijama

I dok su puderasta ružičasta i boja senfa neočekivano iskočile na modnom radaru, boja crnog vina, istovremeno topla i dramatična, zavodljiva i elegantna, nezaustavljiva je bezvremenska vladarica jesenske i zimske sezone. Misterij i svestranost karakteristični za boju crnog vina i ostale boje dragog kamenja čini ih jednako privlačnima i obaveznim odabirom unutar ženskog i muškog ormara.

Smeđi ton donosi joj povezanost s zemljanim tonovima i toplinu, dok joj crvena boja daje dramatičnost i sofisticiranost. Upravo zbog spoja tih oprečnih vrijednosti smeđe i crvene, boja crnog vina slaže se s većinom boja što će vam dati prostora za eksperimentiranje unutar vaše jesenske i zimske garderobe.

Boja crnog vina i ova je sezone obojila sve komade iz jesenskog i zimskog ormara, od modnih dodataka poput fedora i floppy šešira, čizama i torba do kaputa, haljina i toplog pletiva. Njezin zemljani karakter razlog je radi kojeg ju lako spajamo sa zemljanim nijansama i neutralnim tonovima kako bi dobili dnevne kombinacije usklađene s jesenskom atmosferom.

Kombinacija crne i boje crnog vina, u svoj svojoj jednostavnosti, neočekivano je zanimljiva i svakom outfitu, posebno onima prigodnim za večernju atmosferu, daje dovoljno efektnog kontrasta zadržavajući se unutar tamnih tonova. Ove sezone, svježinu ovoj klasičnoj boji za hladnije dane donosi neobična kombinacija s popularnom, ali za jesen i zimu atipičnom ružičastom bojom.

Ponuda high street brendova i ove jeseni i zime vrvi ovom popularnom i bogatom nijansom crvene, koja, osim u modnoj, uživa u popularnosti unutar kozmetičke industrije. Bilo da se odlučite za torbu ili haljinu, kožnu jaknu ili plisiranu suknju, odabirom boje crnog vina ne možete pogriješiti jer, osim što će se slagati sa svime što već imate u ormaru, zasigurno će se ponovno vratiti na listu trendova sljedeće zime. U potpunosti se prepustite ovom trendu i cijeli look s bojom crnog vina u centru zaokružite ružem iste boje, baršunaste formule.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instragram

Učitati još
Zatvori