U prosincu stiže blagdanska kolekcija Heidi Klum za Lidl

heidi-klum-lets-celebrate-1

Nakon kolekcije „Heidi & The City“, 4. prosinca očekuje nas premijera druge kolekcije Heidi Klum i tvrtke Lidl pod nazivom: #LETSCELEBRATE. Nadahnuta najuzbudljivijim razdobljem godine, nova kolekcija obuhvaća elegantne basic komade u kombinaciji s modernim trendovima: moda za blagdane za sve žene, po tipičnim Lidlovim cijenama.

#LETSCELEBRATE

Dok se prva kolekcija usredotočila na modu za svaki dan, nastavak je nadahnut blagdanima. Bilo da se radi o božićnom domjenku s kolegama, opuštenom božićnom ručku s obitelji ili dočeku nove godine s prijateljima: 70 elegantnih basic i modernih odjevnih komada mogu se savršeno kombinirati za svaku prigodu.

„Željela sam osmisliti modu kojom ćemo zablistati kroz ove blagdane, a koja je istovremeno jednostavna i elegantna“, objašnjava Heidi Klum. Svestrano poput Heidi: šljokice, samt, saten i umjetno krzno #LETSCELEBRATE kombinira tople boje i elegantne tkanine u svečanu kolekciju: samt i saten upotpunjuju se šljokicama i umjetnim krznom.

Blagdanska kolekcija za Lidl

Kao posebne komade kolekcije valja istaknuti plišani zimski kaput u bordo boji, zgodan sako od samta tamno-plave boje te haljinu sa šljokicama nježno ružičaste boje koja se kombinira s prikladnom stolom od umjetnog krzna kao posebnim dodatkom. Svaki komad oduševit će uobičajeno dobrom kvalitetom i tipičnim Lidlovim cijenama.

0